Sorin Grindeanu cere organizarea unui Congres al PSD în decurs de o lună, pentru stabilirea conducerii

Sorin Grindeanu cere organizarea unui Congres al PSD în decurs de o lună, pentru stabilirea conducerii

Președintele PSD Timiș, ministrul Sorin Grindeanu, consideră oportună organizarea unui Congres al PSD până la jumătatea lunii octombrie, pentru a intra în anul electoral 2016 cu o conducere definitivă. 'Consider, în calitate de președinte al Organizației Timiș a Partidului Social Democrat și de membru al Guvernului, că este oportună organizarea unui Congres până cel târziu în prima jumătate a lunii octombrie. Partidul Social Democrat a ieșit mereu întărit în urma congreselor, pentru că doar în forul suprem decizional își pot exprima opțiunea reprezentanții tuturor structurilor noastre teritoriale', a declarat miercuri, pentru AGERPRES, Sorin Grindeanu.

El a menționat că Partidul Social Democrat se află într-un moment crucial pentru viitorul său politic. 'Actul guvernamental coerent, eficient și în interesul românilor ne confirmă poziția de principală forță politică a țării și tocmai din acest motiv consider că trebuie să ne consolidăm poziția internă cât mai rapid', a mai menționat Grindeanu.

Președintele PSD Timiș a mai evidențiat faptul că incertitudinea, incoerența și lipsa de viziune nu au caracterizat niciodată această formațiune politică, iar așteptările cetățenilor trebuie să găsească răspunsuri din partea social-democraților. 'Buna guvernare de până acum trebuie dublată de o acțiune politică fermă și clară. Avem nevoie de un program politic și de alianțe pentru această toamnă, dar și de stabilirea direcțiilor de urmat în continuare în plan guvernamental. Toate acestea pot fi îndeplinite doar prin congresul partidului', a explicat Sorin Grindeanu. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ Pesedistul Tudorache, îngropat de procurorii DNA! Încă un dosar! Intră în horă și avocata lui Dragn…

2 Nu, nu este fundația unui bloc, este cavoul lui Videanu de la Bellu!

3 Citiți asta! / Un caz-școală de Mafie politico-judiciară!

4 Pensii speciale de jurnalişti pentru generalul Pavel Abraham, meteorologul Romica Jurcă sau colonelul Mircea …

5 Cum au traversat avioanele lui Putin România în drum spre Geneva și de ce au fost flancate de două avioane ame…