Soţia lui Berbeceanu acuză pe Facebook

Soţia lui Berbeceanu acuză pe Facebook

Odată cu finalizarea anchetei DNA în cazul abuzurilor reclamate de comisarul șef Traian Berbeceanu, ies la iveală aspecte incredibile despre modul de lucru al anchetatorilor care au instrumentat dosarul în baza căruia fostul șef al BCCO Alba Iulia a fost trimis în judecată, titrează hunedoaralibera.ro.

Gabriela Berbeceanu, soția comisarului șef Traian Berbeceanu, face dezvăluiri despre modul în care au fost efectuate perchezițiile de la domiciliul familiei Berbeceanu din dimineața zilei de 23 octombrie 2013.

Dezvăluirile au fost postate pe contul soției comisarului de pe o rețea de socializare. Gabriela Berbeceanu susține că polițistul care a efectuat percheziția, scms. Alin Muntean (inculpat în dosarul DNA), a căutat în apartamentul celor doi soți documente despre el și despre cei doi procurori, așa cum se arată în rechizitoriul DNA.

 ”Haideti sa facem o sinteza a datelor, informatiilor care au aparut pana acum public! Si asa am sa procedez si in continuare pentru a va usura intelegerea unor aspecte, a le face mai clare si accesibile tuturor!

- Potrivit procurorilor DNA, perchezitiile efectuate la domiciliul nostru, la biroul sotului meu si la domiciliul socrilor mei au fost “fortate”, nejustificate; Adica…la noi acasa a fost trimis inculpatul Alin Muntean (oare nu era incompatibilitate sau conflict de interese, avand in vedere faptul ca Traian il reclamase in nenumarate randuri si il suspecta de activitati presupus infractionale?!) In fine, acest individ a facut perchezitia cu mine dupa el, de frica sa nu imi planteze ceva in casa! Despre martorul-boschetar care nu s-a miscat din usa apartamentului nu vorbim! Si nici de faptul ca perchezitia s-a facut cu cineva in telefon tot timpul! Se pare ca acest individ nu mai facuse perchezitii de unul singur, nu se descurca…daca avea nevoie de indrumare! In fine! A cautat , asa cum se specifica si in rechizitoriul DNA, inscrisuri, probe despre ei. Bineinteles ca nu a gasit! Asa ca a luat tot ce a prins si ce a dat bine presei din fata blocului care habar nu avea ca acele dvd-uri erau cu simpozioanele mele, cu desenele animate ale fiului nostru, calculatorul meu cu rapoartele mele de serviciu, laptopul meu in care aveam doar poze cu nepotica mea, desi acest individ mi-a deschis laptopul in casa (fapt care contravine legii si care se poate proba!) etc. A facut perchezitie masinii sotului meu, desi aceasta nu era trecuta in mandat! Dar…ii interesa geanta de serviciu cu documente! Vreau sa specific faptul ca toate bunurile ridicate au fost sigilate si fotografiate sigiliile de catre avocatii nostri (specific acest fapt ca relevant!). La domiciliul socrilor mei (unde avem banuiala rezonabila ca s-a intrat inainte de ora 6,00, dar nu putem dovedi in mod direct…), la cabana de care se face vorbire in rechizitoriul DNA si nu numai, nu s-a gasit nimic, deoarece noi nu locuim si nici nu am locuit acolo vreodata, fiind o cabana de familie facuta impreuna cu socrii si cumnatii mei. Bun comun! Acolo s-a facut numai tambalau gratuit! Bun… Ajungem la perchezitia biroului de la Alba unde s-au luat tot felul de inscrisuri si parti din documente, unde au intrat apoi interimarii (cei doi) fara a se proteja acel spatiu. La desigilarea bunurilor au participat tot acei indivizi reclamati de sotul meu si vreau sa subliniez faptul ca aceasta actiune s-a desfasurat IN LIPSA AVOCATILOR NOSTRI ALESI! Mai bine zis, fara avocati si in conditiile in care Traian a refuzat acest demers si a stat cu ochii inchisi! La finalul actiunii a fost chemat un avocat din oficiu care nu a dorit sa semneze procesul verbal, deoarece nu a asistat la desigilari, fapt care i-a adus amenintari din partea inculpatilor (de mai tarziu).
- Un alt aspect public de acum, este faptul ca suportii electronici ridicati de la noi au fost desigilati IN LIPSA AVOCATILOR NOSTRI ALESI de catre DIICOT.
- Ca un raspuns la stenogramele publice aparute, astazi, seful Politiei Romane, chestorul Petre Toba, a scos la concurs functia sotului meu, desi acesta nu este condamnat de nici o instanta de judecata. Oare acest fapt nu contravine legii? Sa nu mai vorbim despre drepturile cetateanului! Dar avem o lege internationala referitoare la abuzurile institutiilor statului impotriva cetateanului! Oare se aplica in tara noastra unde Caracatita are tentaculele imense si nimeni nu vede? Bravo, sef al Politiei Romane! Asa ai inteles sa iti aperi oamenii! Problema este ca roata e rotunda! Si se invarte! Asta ca sa nu spun mai mult!'', a scris Gabriela Berbeceanu.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…