ȘTIRILE AMIEZII ÎN JUDEȚE - 12 NOIEMBRIE

ȘTIRILE AMIEZII ÎN JUDEȚE - 12 NOIEMBRIE

Ministrul Justiției, Robert Cazanciuc, a lansat miercuri, la Sighișoara, portalul legislativ N-LEX, finanțat din fonduri europene, care asigură tuturor cetățenilor accesul gratuit la legislația României de după 1989.

* Președintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a declarat miercuri, într-o conferință de presă la Reșița, referitor la prestația candidatului ACL, Klaus Iohannis din campania electorală, că "este jenant să vrei să candidezi la cea mai înaltă funcție din statul român și să nu cunoști nimic despre niciun domeniu".

* Conducerile celor 46 de organizații ale Partidului Mișcarea Populară (PMP) Satu Mare s-au autosuspendat, după ce președintele filialei județene, Laura Bota, a fost înlocuită din funcție cu fostul ministrul Nicolae Ivășchescu.

* Numărul copiilor care au ajuns miercuri la spital după ce au mâncat la școală sarmale cu smântână aduse de o firmă de catering de la un restaurant se ridică la 43, informează reprezentanții Direcției de Sănătate Publică (DSP) Galați.

* Polițiștii Serviciului de Investigare a Fraudelor Timiș, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Timișoara, efectuează, miercuri, patru percheziții pe raza municipiului Timișoara, la persoane bănuite că s-ar fi implicat în activitatea de fraudare a Fondului Național Unic de Asigurări Sociale de Sănătate, prin raportarea și decontarea unor prestări de servicii medicale fictive.

* O femeie instituționalizată la un azil din Alba Iulia, patronat de o congregație religioasă, a decedat după ce a fost împinsă pe scări de către o altă femeie de la centrul pentru vârstnici. Potrivit Inspectoratului de Poliție Județean Alba, victima, de 85 de ani, imobilizată într-un cărucior, a fost împinsă pe scări de către o altă femeie, în vârstă de 70 de ani.

* O sută de locuri de muncă vacante în Danemarca, ca și culegători de mazăre, sunt puse la dispoziția gorjenilor de către Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM), prin serviciul de ocupare EURES, a declarat, miercuri, directorul instituției, Romeo Chiriac.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...