ȘTIRILE AMIEZII ÎN JUDEȚE - 14 OCTOMBRIE

ȘTIRILE AMIEZII ÎN JUDEȚE - 14 OCTOMBRIE

Premierul Victor Ponta a calificat, marți, la Iași, drept 'minciuni' afirmațiile președintelui Traian Băsescu potrivit cărora liderul social-democraților a fost ofițer acoperit SIE în perioada 1997-2001.

* Președintele PSD Bihor, Ioan Mang, a declarat marți, într-o conferință de presă la Oradea, că este normal ca ofițerul acoperit să fie protejat pe toată perioada vieții lui, iar afirmațiile lui Traian Băsescu despre Victor Ponta sunt 'o minciună și o manipulare'.

* Președintele Traian Băsescu, prin acuzațiile lansate la adresa fostului șef al Serviciului de Informații Externe (SIE), Teodor Meleșcanu, compromite imaginea serviciilor de informații sub pretextul apărării lor, a afirmat marți, la Pitești, avocatul Pavel Abraham.

* O familie cu 13 copii din localitatea nemțeană Roznov a fost premiată de Biserica Ortodoxă Română, cu prilejul aducerii la Mitropolia Moldovei și Bucovinei a moaștelor Sfântului Voievod Martir Constantin Brâncoveanu și a prăznuirii hramului Sf. Cuvioase Parascheva.

* Un număr de 7 polițiști locali au intrat, marți dimineața, în greva foamei, în fața sediului Primăriei din Râmnicu Vâlcea, motivând gestul lor prin salariile mici pe care le primesc în raport cu munca depusă.

* Procurorii DIICOT împreună cu polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate au efectuat marți 19 percheziții domiciliare pe raza municipiului Constanța și în comuna Valu lui Traian, la locuințele mai multor persoane bănuite de implicare în operațiuni ilegale cu droguri și substanțe psihoactive.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 The Times / Disperare la Kremlin! Armata Rusiei, aproape de o înfrângere umilitoare în sudul Ucrainei!

2 Era intimă cu Lavrov! / Jurnalista rusă Daria Aslamova, arestată pentru spionaj în Kosovo

3 Noul război? Amănunte care dau fiori...

4 Ucrainenii l-au „eliberat de viață” pe instructorul super-piloților ruși

5 VIDEO În prima mașină erau șase comandanți ruși care au fost „eliberați de viață”. În cealaltă, 5 soldați, „eliberați” și ei...