ȘTIRILE AMIEZII ÎN JUDEȚE - 14 OCTOMBRIE

ȘTIRILE AMIEZII ÎN JUDEȚE - 14 OCTOMBRIE

Premierul Victor Ponta a calificat, marți, la Iași, drept 'minciuni' afirmațiile președintelui Traian Băsescu potrivit cărora liderul social-democraților a fost ofițer acoperit SIE în perioada 1997-2001.

* Președintele PSD Bihor, Ioan Mang, a declarat marți, într-o conferință de presă la Oradea, că este normal ca ofițerul acoperit să fie protejat pe toată perioada vieții lui, iar afirmațiile lui Traian Băsescu despre Victor Ponta sunt 'o minciună și o manipulare'.

* Președintele Traian Băsescu, prin acuzațiile lansate la adresa fostului șef al Serviciului de Informații Externe (SIE), Teodor Meleșcanu, compromite imaginea serviciilor de informații sub pretextul apărării lor, a afirmat marți, la Pitești, avocatul Pavel Abraham.

* O familie cu 13 copii din localitatea nemțeană Roznov a fost premiată de Biserica Ortodoxă Română, cu prilejul aducerii la Mitropolia Moldovei și Bucovinei a moaștelor Sfântului Voievod Martir Constantin Brâncoveanu și a prăznuirii hramului Sf. Cuvioase Parascheva.

* Un număr de 7 polițiști locali au intrat, marți dimineața, în greva foamei, în fața sediului Primăriei din Râmnicu Vâlcea, motivând gestul lor prin salariile mici pe care le primesc în raport cu munca depusă.

* Procurorii DIICOT împreună cu polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate au efectuat marți 19 percheziții domiciliare pe raza municipiului Constanța și în comuna Valu lui Traian, la locuințele mai multor persoane bănuite de implicare în operațiuni ilegale cu droguri și substanțe psihoactive.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?