ȘTIRILE AMIEZII ÎN JUDEȚE - 16 OCTOMBRIE

ȘTIRILE AMIEZII ÎN JUDEȚE - 16 OCTOMBRIE

Hepatita A, cunoscută și sub numele de "boala mâinilor murdare", a fost confirmată serologic la 33 de persoane din cartierul Simileasca din municipiul Buzău, fiind vorba de copii și adolescenți cu vârste între 1 și 16 ani.

* Candidatul independent la Președinție susținut de PLR, Călin Popescu-Tăriceanu, a afirmat joi, cu ocazia unei vizite la Institutul Național de Criogenie (ICSI) de la Râmnicu Vâlcea, că în prezent în România doctoratele se obțin mai ușor decât biletele de tramvai.

* Primarul municipiului Roman, Laurențiu Leoreanu, a declarat joi, pentru AGERPRES, că a renunțat să mai fie membru PDL, devenind independent, și o va susține pe Elena Udrea în primul tur al alegerilor prezidențiale, el arătând că aceeași decizie a luat-o și grupul consilierilor municipali și județeni care au demisionat în ultimele zile din PDL și au devenit independenți.

* Peste 200 de salariați ai SC Hușana SA, fabrica de încălțăminte din Huși, au refuzat să intre joi la lucru, nemulțumiți de salariile pe care le primesc.

* Peste 150 de polițiști au desfășurat joi dimineața, în județul Constanța, 40 de percheziții domiciliare la suspecți de furturi din locuințe și infracțiuni economice.

* Inspectoratul General al Poliției Române (IGPR) a informat că în această dimineață s-au desfășurat 14 percheziții, pe raza județelor Cluj și Bistrița-Năsăud, la persoane bănuite de comiterea mai multor infracțiuni de evaziune fiscală și spălare de bani, prejudiciul cauzat prin activitatea ilicită fiind de aproximativ 40 milioane de lei.

* Aproximativ o jumătate dintre elevii de clasa a IX-a din Harghita nu iau micul dejun acasă și mulți dintre ei petrec la școală sau pe drum o perioadă mare de timp, întrucât sunt navetiști, arată un studiu făcut public joi de Inspectoratul Școlar Județean.

AGERPRES 


Citește și:

populare
astăzi

1 Dănuț Lupu, condamnat la 7 luni și 10 zile de închisoare cu executare. „Mergem înainte, ce să facem”

2 Surpriza de la Cotroceni / „Vreau să-i strâng mâna” / Pe cine a vrut să întâlnească în mod special Regele Charles al III-lea

3 Când oamenii văd la televizor că se poate / O poveste din România reală. Cu una care se visa procuror și alta care a devenit penală...

4 Denisa de la „Bambi” povestește cum a ajuns milionară în euro

5 Se pregătește recunoașterea oficială a existenței extratereștrilor? NASA analizează peste 800 de fenomene inexplicabile