ȘTIRILE AMIEZII ÎN JUDEȚE - 7 NOIEMBRIE

ȘTIRILE AMIEZII ÎN JUDEȚE - 7 NOIEMBRIE

Președintele Partidului Social Democrat, premierul Victor Ponta, a declarat, vineri, la Suceava, că decizia de refacere a Uniunii Social Liberale este "foarte clară". El a subliniat că această decizie justifică și nominalizarea lui Călin Popescu Tăriceanu pentru funcția de premier al României.

* Ministrul Apărării Naționale, Mircea Dușa, a decorat vineri Drapelul de luptă al Colegiului Național Militar "Mihai Viteazul" Alba Iulia cu Ordinul Virtutea Militară în grad de Cavaler cu însemn pentru pace, ceremonia având loc în cadrul manifestărilor prilejuite de împlinirea a 95 de ani de la înființarea acestei unități de învățământ de elită, cu peste 6.000 de absolvenți.

* Tribunalul Sibiu a stabilit pentru vineri termen de judecată privind dosarul retrocedărilor de păduri, după ce noul avocat al lui Gheorghe Sturdza Paltin a cerut amânarea, conform unui comunicat transmis AGERPRES.

* Primul Institut de Armenologie din România, care va funcționa în cadrul Universității "Babeș-Bolyai", a fost inaugurat vineri, la Cluj-Napoca, scopul acestuia fiind de a se ocupa de cercetarea comunităților armene din centrul și estul Europei.

* Consumul fructelor a fost promovat vineri de elevii Liceului Pedagogic "Mircea Scarlat" din Alexandria. Fiecare clasă a primit un premiu de excelență din partea cadrelor didactice deoarece a reușit în cadrul programului Eco Școala să pună în valoare importanța fructelor în menținerea unui stil de viață echilibrat.

* Un incendiu a izbucnit vineri în jurul prânzului la un depozit în care se află 12 tone de reziduuri petroliere, pompierii prahoveni acționând pentru lichidarea acestuia.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Așa o fi? /