Tăriceanu spune că a avut în Turcia 'discuții medicale și politice' cu Ponta

Tăriceanu spune că a avut în Turcia 'discuții medicale și politice' cu Ponta

Președintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, a afirmat marți că l-a vizitat pe premierul Victor Ponta în Turcia și că a avut cu acesta discuții medicale și politice.

"Am avut discuții medicale și politice. Nu am să le detaliez nici pe unele, nici pe altele, fără să trebuiască să-l compătimesc. După o operație de acest fel, mi-am adus și eu aminte de starea în care eram. Nu e plăcut. Partea de recuperare și tot restul — destul de constrângător. Dar, în fine, trece! Nu e ceva care să rămână. Cu timpul se uită", a spus Tăriceanu, la Senat.

Pe de altă parte, Tăriceanu a arătat că starea de spirit a premierului este "foarte bună".

"La una două-zile după operație nu ești întotdeauna în formă, dar au trecut mai multe zile, nu știu exact câte au trecut, în orice caz era într-o formă bună", a mai spus Tăriceanu.

Întrebat de ce nu a participat la ședința Parlamentului în care Iohannis a prezentat Strategia Națională de Apărare , Tăriceanu a spus: "I-am trimis o scrisoare președintelui în care i-am explicat că nu pot să particip la ședință".

Președintele Senatului a precizat că a fost în Turcia pentru că, în aceste situații, "nimic nu poate înlocui comunicarea directă, nici telefonul, nici mail-ul".

"Eu cred că așa e normal, suntem parteneri politici și într-o astfel de situație nimic nu poate înlocui comunicarea directă, nici telefonul, nici mail-ul nu pot înlocui comunicarea directă", a adăugat Tăriceanu. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 Citiți și voi cine s-a prezentat la prima recrutare de soldați organizată de MAPN în 2024

3 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

4 „Dacă voiai să câștigi nu era suficient doar să-ți petreci câteva ore cu un bărbat”

5 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA