Teodorovici și Nica au depus jurământul de învestitură

Teodorovici și Nica au depus jurământul de învestitură

Eugen Teodorovici și Marius Nica au depus luni la Palatul Cotroceni jurământul de învestitură în funcțiile de ministru de Finanțe, respectiv ministru al Fondurilor Europene.

Decretele privind numirea lui Teodorovici la Finanțe și a lui Nica la Fondurile Europene, publicate în MO

Decretele privind numirea lui Eugen Teodorovici la Ministerul Finanțelor și a lui Marius Nica la Ministerul Fondurilor Europene, semnate luni de președintele Klaus Iohannis, au fost publicate în Monitorul Oficial.

Potrivit Administrației Prezidențiale, șeful statului a semnat decretul prin care se revocă din funcție Eugen Teodorovici, ministru al Fondurilor Europene, și pe cel prin care acesta se numește în funcția de membru al Guvernului, ministru al Finanțelor Publice.

Președintele Iohannis a semnat luni și decretul prin care se numește în funcția de membru al Guvernului Marius Nica, ministru al Fondurilor Europene.

Potrivit Administrației Prezidențiale, președintele Klaus Iohannis și prim-ministrul Victor Ponta au convenit în cursul unei întrevederi la Palatul Cotroceni asupra desemnării noului ministru de Finanțe în persoana lui Eugen Teodorovici, ministrul Fondurilor Europene.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Document secret rusesc obținut de Washington Post

3 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

4 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

5 Foarte interesante amănunte...