Timiș: Un polițist s-a împușcat mortal cu arma din dotare în sediul IPJ

Timiș: Un polițist s-a împușcat mortal cu arma din dotare în sediul IPJ

Comisarul-șef Ion Ionescu de la Inspectoratul de Poliție Timiș s-a împușcat mortal cu arma din dotare, sâmbătă, în timp ce era de serviciu.

'Era de serviciu la Dispeceratul IPJ când s-a împușcat în cap cu arma din dotare. După ce au auzit împușcătura, colegii s-au dus să vadă ce s-a întâmplat și au găsit victima într-o baltă de sânge. A fost chemată Ambulanța, iar trupul decedatului a fost transportat la Institutul de Medicină Legală pentru necropsie. Deocamdată, nu s-a găsit niciun bilet prin care victima să-și fi explicat intenția de a recurge la acest gest', a declarat pentru AGERPRES Ancuța Morariu, purtător de cuvânt al Poliției Timiș.

Comisarul-șef lucra de 21 de ani în Poliție și avea 54 de ani.

Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiș.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

2 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 „Au vrut ca o Ucraină epuizată, dar încă neînvinsă, să fie forțată să se așeze la masa negocierilor cu o Rusie epuizată, dar și neînvinsă”