Timiş: Un şofer a murit carbonizat şi un altul a fost rănit în urma unui accident cu trei TIR-uri

Timiş: Un şofer a murit carbonizat şi un altul a fost rănit în urma unui accident cu trei TIR-uri

Un şofer a murit carbonizat şi altul a fost rănit, sâmbătă, în urma unui accident produs pe centura ocolitoare a Lugojului şi în care au fost implicate trei TIR-uri, două dintre autotrenuri fiind cuprinse de flăcări după ce s-au ciocnit frontal.

Timiş: Un şofer a murit carbonizat şi un altul a fost rănit în urma unui accident cu trei TIR-uri (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit poliţiştilor din Timiş, accidentul a avut loc pe centura ocolitoare a municipiului Lugoj, unde un autotren înmatriculat în România circula înspre Lugoj, iar în spatele acestuia se deplasa un alt TIR, înmatriculat în Polonia.

La un moment dat, şoferul unui TIR înmatriculat în Bulgaria, care circula din sens opus, a pierdut controlul volanului din motive încă necunoscute, a intrat pe contransens şi a lovit în plin autotrenul înmatriculat în România.

Pentru a evita accidentul, şoferul TIR-ului înmatriculat în Polonia a tras dreapta de volan, ieşind în afara şoselei.

În urma impactului, TIR-ul bulgăresc şi cel românesc au fost cuprinse de un incendiu. Şoferul autotrenului bulgăresc a murit carbonizat, iar cel TIR-ului înmatriculat în România a fost rănit, fiind transportat la spital.

Şoferul autotrenului polonez nu a fost rănit, el neavând nevoie de îngrijiri medicale.

La locul accidentului au sosit echipaje de poliţie şi pompieri care au stins flăcările.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Timiş, Mirela Drăghicioiu, a declarat corespondentului MEDIAFAX că traficul rutier a fost închis pe centura ocolitoare a Lugojului.

"Traficul rutier pe centura Lugojului este închis, iar soferii sunt direcţionaţi înspre oraş, până la remedierea situaţiei", a declarat Mirela Drăghicioiu.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă şi continuă cercetarile în acest caz pentru a stabili circumstanţele producerii accidentului.

Sursa: mediafax.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa o fi?

2 Zvon...

3 De citit! / Este posibil, oare, așa ceva în inima României?

4 Așa o fi?

5 Băăă...