Traian Halalai susține că a fost audiat la DNA în calitate de martor

Traian Halalai susține că a fost audiat la DNA în calitate de martor

Președintele executiv al Eximbank, Traian Halalai, a declarat, joi, la ieșirea din sediul DNA, că a fost audiat în calitate de martor într-un dosar legat de divizia de asigurări a băncii.

"În calitate de martor. (...) Dosarul EximAsig", le-a spus Halalai jurnaliștilor.

Întrebat dacă a fost citat în dosarul în care ar fi implicat Radu Frîncu, fost director al EximAsig, Traian Halalai a răspuns afirmativ.

Președintele executiv al Eximbank nu a vrut să dea alte detalii, arătând că ancheta este în curs.

Dosarul în care a fost chemat joi Halalai la DNA are legătură cu activitatea "precedentă" a Companiei de Asigurare — Reasigurare Exim România.

"În urma informațiilor apărute în mass-media, potrivit cărora președintele executiv al EximBank, Traian Halalai, a fost audiat de către Direcția Națională Anticorupție, facem precizarea că acesta a fost citat în calitate de martor într-un dosar privind activitatea precedentă a Companiei de Asigurare — Reasigurare Exim România, al cărei acționar majoritar este EximBank. În aceste condiții, orice alte informații publicate pe aceste subiect sunt pur speculative, neconforme cu realitatea și au tentă de dezinformare publică", a precizat, într-un comunicat transmis joi AGERPRES, EximBank.

AGERPRES/(AS — autor: Mădălina Cochinescu, editor: Claudia Stănescu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”