Tratamentul MIRACULOS CU ALOE, după reţeta originală a călugărului Romano

Tratamentul MIRACULOS CU ALOE, după reţeta originală a călugărului Romano

Elixirul miraculos al călugărului Romano / FOTO: http://www.garbo.ro/

Acesta reteta miraculoasa apartinand unui calugar franciscan Romano (fray Romano), originar din Belen (Brazilia) si actualmente profesor la Seminarul din Belen, a facut inconjurul internetului, scrie garbo.ro.

Calugarul Romano trateaza de peste 6 ani persoane din Belen si imprejurimi de cancer si alte afectiuni. Calugarul Romano Zago a descoperit secretul indienilor brazilieni de a prepara acest suc, exact cum s-a transmis in randul satenilor, publicand cercetarile sale in anii ’80.

Acesta a invatat de la aborigeni reteta cu aloe arborescens pe care acestia o foloseau pentru intarirea sanatatii si a sistemului imunitar. A continuat sa cerceteze si si-a dedicat viata cercetarii plantei de Aloe arborescens si a vindecarii cu remediul preparat din aceasta planta. El a observat ca oamenii simpli si saraci se vindecau de canceri si alte boli grave.

In reteta sa originala, planta de aloe folosita era planta indigena de Aloe arborescens. Frunzele de aloe sunt faramitate (macinate) intr-un suc obtinut fara presare la rece sau incalzire pentru a-i pastra toate polizaharidele si fitonutrientii activi, necesari pentru a-i garanta eficacitatea maxima. Reteta originala contine 40% suc de Aloe arborescens, miere si 1% alcool (pot fi folosite mai multe tipuri de alcool precum grappa sau whisky, dar in niciun caz vin sau bere). Planta ajuta la curatarea intregului organism si la cresterea imunitatii organismului, favorizand vindecarea anumitor boli, chiar si a celor considerate grave precum cancerul.

Citeşte mai mult pe garbo.ro.

Sursa: realitatea.net


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…

5 VIDEO Cum, mint americanii? / Amănunte greu de digerat despre atentatul cu sute de victime din timpul retragerii americane din Afganistan, negat de Pent…