Trei bărbați, arestați preventiv după ce au fost prinși în timp că vindeau droguri

Trei bărbați, arestați preventiv după ce au fost prinși în timp că vindeau droguri

Trei bărbați au fost arestați preventiv după ce au fost prinși în flagrant de polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Galați în timp ce comercializau zeci de pliculețe cu cannabis, iar la perchezițiile domiciliare efectuate ulterior au fost descoperite 2,5 kg de droguri.

"La data de 19 noiembrie a.c., polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Galați, sub coordonarea procurorilor DIICOT — ST Galați, au surprins în flagrant trei bărbați, care aveau asupra lor 40 de pliculețe de cannabis și 2.405 lei. Ulterior, polițiștii, cu sprijinul jandarmilor, au efectuat opt percheziții domiciliare și au ridicat în vederea confiscării peste 2,5 kilograme de cannabis", a informat sâmbătă IGPR.

Potrivit unui comunicat de presă al IGPR, din cercetări a reieșit că drogurile ar fi fost aduse din Spania prin firme de curierat, pentru comercializare. "Pentru a ridica coletele, autorii ar fi folosit cărți de identitate contrafăcute. În urma administrării probatoriului, trei persoane au fost reținute, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trafic de droguri de risc, ulterior fiind prezentate Tribunalului Galați, care a dispus arestarea preventivă, pentru 30 de zile", precizează sursa citată.

Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro