Tulcea: Circulația autovehiculelor, suspendată pe toate drumurile naționale; o localitate, fără curent electric

Tulcea: Circulația autovehiculelor, suspendată pe toate drumurile naționale; o localitate, fără curent electric

Nicio persoană din județul Tulcea nu mai poate părăsi județul, după ce autoritățile au decis închiderea temporară a traficului auto pe tronsonul Somova-Isaccea de pe DE 87, din cauza viscolului și ninsorilor. O singură localitate din județ, Smârdan, nu este alimentată cu energie electrică. Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Delta, circulația autovehiculelor a fost închisă luni, începând cu ora 9.30, atât pe segmentul de șosea amintit, cât și pe tronsonul Cataloi-Nalbant-Nicolae Bălcescu, DN 22A Tulcea-București.

"La această oră, doar localitatea Smârdan nu este alimentată cu energie electrică", se arată într-un comunicat al ISU Delta Tulcea.

De altfel, încă din prima parte a zilei de duminică, membrii Comitetului Județean pentru Situații de Urgență (CJSU) de pe lângă Prefectura județului Tulcea au decis suspendarea temporară a traficului auto pe același DN 22A, la limita cu județul Constanța, precum și pe un tronson aflat la limita cu același județ de pe drumul național Tulcea-Constanța.

Și pe alte tronsoane de pe nouă drumuri județene circulația autoturismelor a fost suspendată temporar din cauza viscolului și a ninsorilor abundente.

Circulația autoturismelor va fi reluată după îmbunătățirea condițiilor meteorologice, până atunci autoritățile recomandându-le tulcenilor să nu plece la drumuri lungi decât în situații de strictă necesitate.

Potrivit unui comunicat de presă al Prefecturii județului Tulcea, s-a dispus suspendarea temporară a probei practice din procedura de examinare a candidaților la permisul de conducere, aceștia urmând să fie reprogramați începând de luna viitoare.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa o fi?

2 „Sacoșa cu 2,5 milioane de euro era pentru Elena Udrea”

3 Ce urmează? Liniște și o guvernare liberală

4 „Cine a vândut căcat a câștigat bine și vara asta” / Adi Hădean, mesaj dur de pe litoral

5 Noua Eră / Articol halucinant în Scientific American: Cavalerii Jedi reprezintă „masculinitatea toxică”