Udrea: De ce Blaga, Berceanu, Anastase sau Videanu nu sunt măcar audiați de DNA?

Udrea: De ce Blaga, Berceanu, Anastase sau Videanu nu sunt măcar audiați de DNA?

Elena Udrea îi acuză într-o nouă postare pe Facebook pe procurorii DNA că acționează cu "dublă măsură" întrucât nu anchetează și alți lideri ai PNL, precum Vasile Blaga, Radu Berceanu, Roberta Anastase sau Adriean Videanu, deși există denunțuri împotriva lor.

"De ce nu poate fi cercetată în stare de libertate Elena Udrea, cât timp acuzația împotriva sa este că a primit foloase necuvenite, ca șef al organizației PDL București, dar și pentru partid, însumând vreo 20.000 euro, iar lideri ai PNL de astăzi, cum ar fi Vasile Blaga, Radu Berceanu, Roberta Anastase sau Adriean Videanu sunt acuzați (de Gabriel Sandu sau Dorin Cocoș) că au primit milioane de euro în campanie, cu chitanțe și facturi, și nu sunt nici măcar întrebați de DNA despre aceste lucruri? De unde și până unde această dublă măsură acțională a procurorilor DNA? De ce în cazul Elenei Udrea se cere și se dispune arestarea preventivă și în toate celelalte cazuri nu au loc nici măcar audieri? Unde este caracterul social al Justiției și egalitatea în fața legii?", se arată într-o postare pe rețeaua de socializare semnată de echipa de comunicare a lui Udrea și intitulată "Când procurorii DNA acționează cu dublă măsură. Pentru unii — mumă, pentru alții — ciumă".

În text se menționează că nu se dorește arestarea preventivă a liderilor menționați, ci judecarea Elenei Udrea în libertate sau "măcar în arest la domiciliu".

"Nu ne dorim ca Vasile Blaga și ceilalți să fie arestați preventiv. Nici măcar să fie chemați la DNA. Ar fi normal doar un tratament egal în situații similare: ca Elena Udrea să fie judecată în libertate sau măcar în arest la domiciliu", se precizează în postarea de pe Facebook. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Cifrele ultimului sondaj de pe masa PSD. Se prefigurează o mare surpriză

2 FOTO Priviți, oameni buni! Ciolacu, Tudose și Romașcanu, în această seară, la Sărata Monteoru!

3 VIDEO „Este o combinație de neomenie cu prostie rară” / CTP îl calcă-n picioare pe Orban după numirea fostului p…

4 Slugile lui Dan Voiculescu, plantate pe listele PSD pentru alegerile parlamentare

5 Elliott Broidy, omul care l-a dus pe Dragnea la Trump, a pledat vinovat pentru acuzația de lobby ilegal în fav…