Un caz CUTREMURĂTOR. După 35 de ore, femeia care a stat pe un bloc din Capitală şi a ameninţat că se sinucide s-a ARUNCAT ÎN GOL şi a MURIT | VIDEO

Un caz CUTREMURĂTOR. După 35 de ore, femeia care a stat pe un bloc din Capitală şi a ameninţat că se sinucide s-a ARUNCAT ÎN GOL şi a MURIT | VIDEO

Risc Seismic

Femeia care a stat, timp de 35 de ore, pe acoperişul unui bloc din Capitală şi a ameninţat că se sinucide s-a aruncat în gol. Ea nu a vrut să discute cu nimeni şi s-a aruncat de pe bloc, fără să facă un alt gest şi fără să adreseze nimănui vreun cuvânt, informează B1 TV.

  Femeia s-a aruncat în gol, după 35 de ore petrecute pe acoperişul unui bloc din Capitală. Nici pompierii, nici negociatorii nu au reuşit să o convingă să renunţe la gestul ei. Poliţia Capitalei a confirmat decesul.

"Negociatorii au încercat să o salveze, a fost adusă şi familia, un preot, dar situaţia dânsei era delicată", a declarat, pentru Agerpres, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Bogdan Ghebaur. 

Femeia nu a vrut să discute nici cu soțul ei, cu prieteni sau alți cunoscuți, a declarat, vineri, purtătorul de cuvânt al Poliției Capitalei, Bogdan Ghebaur. El a precizat că la fața locului au fost trimise o ambulanța și un echipaj de pompieri cu o autoscară cu platformă și de descarcerare.

"Nu este vorba despre vreun protest al femeii. Am înțeles că se află într-o stare depresivă, care ar fi provocată de faptul că acum doi ani i-a murit copilul. De atunci nu și-a mai revenit. Echipa de negociatori a fost trimisă la fața locului încă de ieri și încearcă să o convingă să coboare, dar ea nu colaborează nici cu noi, nici cu familia. Femeia a amenințat că se aruncă după clădire. Vom sta până o vom convinge să coboare", a spus Bogdan Ghebaur, pentru Agerpres.

 Femeia, aflată într-o depresie profundă, s-a urcat ieri pe acoperişul unui bloc cu opt etaje de pe Calea Victoriei. La fața locului au venit echipaje de poliție, negociatorii, ambulanța dar și pompierii.

Bătrâna este femeia de serviciu a blocului şi suferă de depresie. În urmă cu doi ani, fiica ei a murit de cancer, iar ultimele cuvinte pe care femeia i le-a spus administratorului imobilului au fost că vrea să se întâlnească cu fata ei. Aceleaşi surse au mai precizat că bătrâna a fost în trecut internată pentru stări depresive.

Risc Seismic


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...