Un copil de 6 ani şi părinţii, victime ale unei explozii la un ştrand din Satu Mare, aduşi în Capitală

Un copil de şase ani şi părinţii săi au suferit arsuri grave în urma unei explozii produse la băile termale din Acâş, Satu Mare, fiind transportaţi cu un avion militar la Bucureşti.

Un copil de 6 ani şi părinţii,victime ale unei explozii la un ştrand din Satu Mare,aduşi în Capitală (Imagine: Octav Ganea/Publimedia)

Deflagraţia s-a produs, luni, în jurul orei 18.00, la ştrandul Acâş, potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Satu Mare.

Serviciul judeţean de ambulanţă a preluat trei persoane care au suferit arsuri - un copil de şase ani şi părinţii acestuia - şi le-a transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe (UPU) de la Spitalul Judeţean Satu Mare.

Potrivit spuselor acestora, ei se aflau într-o încăpere unde făceau balneoterapie, când s-a produs o flamă, a declarat pentru MEDIAFAX medicul Heinrich Otto de la UPU, care a preluat cazul.

Cei doi adulţi au suferit arsuri pe 70 - 80 la sută din corp, iar copilul pe 50 - 60 la sută din suprafaţa corpului.

Pacienţii erau conştienţi şi au primit calmante, urmând să fie transportaţi la Bucureşti pentru a primi îngrijiri de specialitate, a mai spus medicul.

Secretarul de stat în Ministerul Afacerilor Interne Raed Arafat a declarat pentru MEDIAFAX că ministrul Gabriel Oprea a solicitat un avion militar pentru preluarea răniţilor.

Aeronava a decolat, luni noapte, cu un echipaj SMURD la bord, pentru a-i transporta pe cei doi adulţi la Spitalul de Arşi şi pe copil, la Spitalul "Grigore Alexandrescu" din Capitală.

Sursa: mediafax.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Poliția Capitalei pusă în genunchi în fața interlopilor de șeful Bogdan Berechet

2 HARTA clanurilor interlope din București. Cine controlează lumea subterană şi cum sunt împărţite teritoriile

3 Revolta lui Adi Hădean / Am ajuns să mâncăm „nutreţ livrabil cu trei linguri de sare şi una de monoglutamat de …

4 Categoria „valori” / Povestea neromanțată a infractorilor din clanul Duduianu: Șantaj, trafic de persoane și dro…

5 BREAKING DSP București intră sub conducere militară: Va fi coordonată de colonelul medic Ionel Paul Oprea, car…