Un SENATOR şi un DEPUTAT, ambii PSD, AUDIAŢI la DNA

Un SENATOR şi un DEPUTAT, ambii PSD, AUDIAŢI la DNA

Senatorul PSD Ştefan Radu Oprea este audiat joi dimineaţă la sediul DNA Ploieşti de către procurorii anticorupţie.

Surse judiciare susţin că la DNA Ploieşti ar fi audiat şi un deputat PSD.

Senatorul PSD, fost prefect de Prahova, a declarat la sosirea la DNA ca nu stie sa aiba legatura cu dosarul cumnatului premierului Victor Ponta in care se fac audieri in aceasta dimineata.

Radu Oprea sustine ca a fost citat ca martor de DNA. Amintim ca sediile firmelor sale au fost vizate de percezitii DNA in luna septembrie 2014. Perchezitiile de atunci aveau legătură cu dosarul de evaziune fiscala a lui Marcel Pavaleanu, fost angajat al Secretariatului General al Guvernului, cu un prejudiciu de 35 de milioane de euro. Păvăleanu a fost trimis în judecată alături de peste 20 de inculpaţi, persoane fizice, care sunt administratori de firme şi apropiaţi ai conducerii PSD Prahova, dar şi persoane juridice, respectiv firme care au contracte cu autorităţile locale din Prahova.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ Rușii sunt „crăcănați”! / Exploziile de dimineață din Crimeea ar putea avea o importanță strategică majoră

2 ULTIMA ORĂ Rusia pregătește un atac masiv asupra Ucrainei din Belarus. Imaginile surprinse din satelit de pe aerodromul Zyabrivka

3 Au fost antrenați de americani și canadieni / Cine sunt „sabotorii”, noul coșmar al Rusiei în Crimeea

4 Ucraina pregătește contraatacul! / „Urechile rușilor se deschid doar atunci când o bâtă militară gigantică le lovește capul”

5 „Mi-au măcelărit familia. Istoria se repetă pentru ultima oară”