Unul dintre patronii clubului Colectiv, dus la DNA

Unul dintre patronii clubului Colectiv, dus la DNA

Unul dintre patronii clubului Colectiv, Paul Gancea, a fost adus din arest la DNA, pentru a fi audiat în legătură cu privirea avizului de funcţionare a localului.

Audierea vine la doar o zi după ce DNA a preluat o parte din ancheta în cazul tragediei din Colectiv, cea legată de posibilul abuz în serviciu în legătură cu emiterea avizelor de funcţionare. Vizat ar putea fi şi primarul demisionar al Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone. 

Paul Gancea şi ceilalţi doi proprietari ai clubului Colectiv au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile de magistraţii Judecătoriei Sectro 4, la propunerea Parchetului General. Cei trei au dat dovadă "de o gravă neglijenţă şi de iresponsabilitate în administrarea clubului", acesta fiind unul dintre motivele pentru care un judecător a dispus ca ei să fie arestaţi preventiv.


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale