UPDATE Patru persoane au fost rănite într-un accident produs duminică la prânz în Gara Arad

Patru persoane au fost rănite ușor într-un accident produs duminică, în jurul orei 14,30, în Gara Arad și au fost transportate la spitalul din localitate, se arată într-un comunicat al CFR Călători transmis, duminică, AGERPRES.

'CFR Călători informează că astăzi, în jurul orei 14,30, în Gara Arad, la manevra de formare a trenului Regio 3115, Timișoara — Oradea, locomotiva a tamponat ușor garnitura de vagoane în care se aflau aproximativ 150 de călători. 4 persoane au fost rănite și au fost transportate la Spitalul din Arad. Circulația feroviară a altor trenuri nu a fost afectată', se menționează în comunicatul citat.

Pasagerii trenului R 3115 și-au continuat călătoria spre Oradea cu o altă garnitură, cu o întârziere de aproximativ 100 de minute. 'Reprezentanți ai companiilor feroviare s-au deplasat imediat după incident la Spitalul Județean din Arad. Pasagerii sunt răniți ușor, conform medicilor au suferit traumatisme superficiale. La acest moment un bărbat rănit se află în investigații medicale iar doi tineri rămân sub supraveghere 24 ore', se mai arată în comunicat.

Potrivit documentului, o comisie feroviara se află la fața locului și va investiga circumstanțele în care s-a produs incidentul.

AGERPRES

 

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Acest mesaj va produce un cutremur în România

2 Cum se spală banii negri în Famiglie / Ilie Sârbu și-a luat apartament de două milioane de lei. Fiica Daciana i-…

3 Documente / „Pute rău! Miros de cătușe cu o duhoare puternică de corupție la achiziția celor 115 milioane de măș…

4 VIDEO Priviți, despre Armata Panterelor Negre care patrulează pe străzile orașelor din America nu vorbește nim…

5 BREAKING A explodat prima bombă în București! Robert Negoiță, primarul sectorului 3, anunță că nu va candida p…