UPDATE Patru persoane au fost rănite într-un accident produs duminică la prânz în Gara Arad

UPDATE Patru persoane au fost rănite într-un accident produs duminică la prânz în Gara Arad

Patru persoane au fost rănite ușor într-un accident produs duminică, în jurul orei 14,30, în Gara Arad și au fost transportate la spitalul din localitate, se arată într-un comunicat al CFR Călători transmis, duminică, AGERPRES.

'CFR Călători informează că astăzi, în jurul orei 14,30, în Gara Arad, la manevra de formare a trenului Regio 3115, Timișoara — Oradea, locomotiva a tamponat ușor garnitura de vagoane în care se aflau aproximativ 150 de călători. 4 persoane au fost rănite și au fost transportate la Spitalul din Arad. Circulația feroviară a altor trenuri nu a fost afectată', se menționează în comunicatul citat.

Pasagerii trenului R 3115 și-au continuat călătoria spre Oradea cu o altă garnitură, cu o întârziere de aproximativ 100 de minute. 'Reprezentanți ai companiilor feroviare s-au deplasat imediat după incident la Spitalul Județean din Arad. Pasagerii sunt răniți ușor, conform medicilor au suferit traumatisme superficiale. La acest moment un bărbat rănit se află în investigații medicale iar doi tineri rămân sub supraveghere 24 ore', se mai arată în comunicat.

Potrivit documentului, o comisie feroviara se află la fața locului și va investiga circumstanțele în care s-a produs incidentul.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 9 lucruri pe care să NU le faci dacă ești în Grecia, în concediu. Sunt considerate insultătoare sau respingăto…

2 PSD, dovada corupției crase! / Muistul sclemberist Teodorovici, artizanul afacerii! / Comisia Europeană a întrerup…

3 Ziua în care Anna Lesko a rupt internetul...

4 ULTIMA ORĂ Pesedistul Tudorache, îngropat de procurorii DNA! Încă un dosar! Intră în horă și avocata lui Dragn…

5 Nu, nu este fundația unui bloc, este cavoul lui Videanu de la Bellu!