UPDATE Sebastian Ghiță, încă 60 de zile sub control judiciar

Procurorii DNA Ploiești au prelungit marți cu încă 60 de zile măsura controlului judiciar dispusă față de deputatul Sebastian Ghiță, urmărit penal în dosarul de fraudare a fondurilor europene al lui Iulian Herțanu.

La ieșirea din sediul DNA, Ghiță a refuzat să facă declarații, cu toate că la intrare s-a declarat nemulțumit de ceea ce i se întâmplă, promițând declarații ample.

"Mi se par foarte ciudate lucrurile cum se întâmplă ele și după ce voi ieși de la domnul procuror intenționez să vă dau explicații mai ample despre ceea ce se întâmplă. Vă promit că imediat după ce ies veți avea ce auzi", a declarat Sebastian Ghiță, înainte de discuția cu procurorii.
Sebastian Ghiță a venit la DNA pentru prelungirea controlului judiciar

Deputatul Sebastian Ghiță a sosit marți dimineață la sediul DNA Ploiești, procurorii anticorupție urmând să îi aducă la cunoștință decizia prelungirii măsurii controlului judiciar dispusă față de el în dosarul lui Iulian Herțanu, potrivit unor surse judiciare.

La intrarea în sediul DNA, Ghiță a declarat, răspunzând unor întrebări, că lucrurile i se par "foarte ciudate".

"Mi se par foarte ciudate lucrurile cum se întâmplă ele și după ce voi ieși de la domnul procuror intenționez să vă dau explicații mai ample despre ceea ce se întâmplă. Vă promit că imediat după ce ies veți avea ce auzi", a declarat Sebastian Ghiță.

Procurorii anticorupție de la Ploiești au dispus tot în cursul zilei de marți prelungirea controlului judiciar față de deputatul Vlad Cosma și tatăl acestuia, președintele Consiliului Județean Prahova Mircea Cosma. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ Schimbare de trend în sondajele din București! Scade brusc procentul indecișilor!

2 Autostrada Sibiu-Pitești: A fost scos la licitație primul tronson peste Carpați. Pe secțiunea Cornetu -Tigveni…

3 Cum se stă. Ultimele cifre și calcule din taberele principalelelor partide

4 „Era împreună cu Mihaela Rădulescu la sediul PD. A dat-o Berceanu afară din curte” / Prima amintire a lui Băsesc…

5 Se întoarce foaia? Gunoiul care l-a înregistrat pe Nicușor Dan, chemat de procurori cu înregistrările difuzate…