Videanu: Resping delațiunile lui Gabriel Sandu; nu am sprijinit și nu am semnat nicio HG referitoare la Microsoft

Videanu: Resping delațiunile lui Gabriel Sandu; nu am sprijinit și nu am semnat nicio HG referitoare la Microsoft

Fostul ministru Adriean Videanu respinge acuzațiile lui Gabriel Sandu și precizează că nu a semnat nicio declarație referitoare la contractul Microsoft.

Totodată, el spune că își rezervă dreptul de a-și ''apăra imaginea în instanță acționându-l în judecată pentru calomnie" pe Gabriel Sandu.

''Resping categoric delațiunile numitului Sandu Gabriel la adresa mea referitoare la presiunile pe care le-aș fi exercitat asupra acestuia pentru a finanța campania electorală din 2009. Nu am avut niciodată niciun fel de relații, altele decât cele instituționale, cu Sandu Gabriel, relațiile dintre mine și numitul Sandu Gabriel limitându-se la un simplu 'Bună ziua'. Mai mult, nu am sprijinit și nu am semnat nicio H.G. referitoare la contractul Microsoft. Nu am avut niciun fel de legătură, nici măcar tangențială, cu inițierea și/sau derularea contractului în cauză. Nu am cunoștință despre sursele de finanțare ale materialelor electorale la care numitul Sandu Gabriel face referire pentru că acest aspect nu intra în atribuțiile mele'', precizează Videanu într-o declarație transmisă joi AGERPRES.

Reacția lui Videanu vine după ce fostul ministru Gabriel Sandu ar fi făcut declarații în instanță referitoare la foști miniștri care ar fi primit mită în dosarul Microsoft. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…