Videanu: Resping delațiunile lui Gabriel Sandu; nu am sprijinit și nu am semnat nicio HG referitoare la Microsoft

Videanu: Resping delațiunile lui Gabriel Sandu; nu am sprijinit și nu am semnat nicio HG referitoare la Microsoft

Fostul ministru Adriean Videanu respinge acuzațiile lui Gabriel Sandu și precizează că nu a semnat nicio declarație referitoare la contractul Microsoft.

Totodată, el spune că își rezervă dreptul de a-și ''apăra imaginea în instanță acționându-l în judecată pentru calomnie" pe Gabriel Sandu.

''Resping categoric delațiunile numitului Sandu Gabriel la adresa mea referitoare la presiunile pe care le-aș fi exercitat asupra acestuia pentru a finanța campania electorală din 2009. Nu am avut niciodată niciun fel de relații, altele decât cele instituționale, cu Sandu Gabriel, relațiile dintre mine și numitul Sandu Gabriel limitându-se la un simplu 'Bună ziua'. Mai mult, nu am sprijinit și nu am semnat nicio H.G. referitoare la contractul Microsoft. Nu am avut niciun fel de legătură, nici măcar tangențială, cu inițierea și/sau derularea contractului în cauză. Nu am cunoștință despre sursele de finanțare ale materialelor electorale la care numitul Sandu Gabriel face referire pentru că acest aspect nu intra în atribuțiile mele'', precizează Videanu într-o declarație transmisă joi AGERPRES.

Reacția lui Videanu vine după ce fostul ministru Gabriel Sandu ar fi făcut declarații în instanță referitoare la foști miniștri care ar fi primit mită în dosarul Microsoft. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Fugarul Rizea, noi dezvăluiri șocante despre jefuitorii României! Asta este adevărata molimă, nu coronav…

2 Asta este consiliera șefului AEP! Mitulețu-Buică tocmai i-a acordat o insignă și o diplomă de excelență!

3 Doar o femeie putea să scrie acest articol despre Firea!

4 Document / Șeful PSD are dosar penal la DNA privind modul în care a obținut titlul de „Luptător cu rol determina…

5 Sondaj IMAS / Creștere semnificativă pentru USR Plus, scădere pentru PNL. PSD, în urcare cu două procente