VIDEO/Băsescu, VESEL la PARCHET: Hu, hu, hu!

VIDEO/Băsescu, VESEL la PARCHET: Hu, hu, hu!

Fostul preşedinte al României, Traian Băsescu, a dat marţi explicaţii scrise în dosarul în care are calitatea de suspect. Bine dispus și pregătit să se apere în fața acuzației de șantaj, fostul șef de stat a stat mai mult de două ore la Parchetul General. În timp ce doi avocați îi ofereau asistenţă juridică pe parcursul audierii, în stradă o mulțime de protestari cereau pedepsirea fostului preşedinte, iar două armate, una de ziarişti, alta de SPP-işti, încercau să îşi facă loc una pe lângă cealaltă.
  Punctual şi bine dispus, Traian Băsescu a fost întâmpinat la Parchetul General de protestatari. Cam acelaşi grup de oameni care îl huiduiau şi în urmă cu o săptămână. Traian Băsescu le-a zâmbit contestatarilor, a ignorat armata de jurnalişti, apoi a urcat grăbit treptele Parchetului General. Acum, însă, vizita a durat două ore şi jumătate.

„A fost o declaraţie completă pentru clarificarea lucrurilor. Tot ce este necesar am povestit. Mie nu îmi este frică de lege”, a spus el, potolind armata de uiarişti, la ieșirea de la parchet.

Traian Băsescu nu i-a ignorat nici pe protestatari, s-a întors spre ei înainte de a urca în maşină, pentru a le transmite, râzând: "Hu, hu, hu!".

Imaginile, filmate de Digi.24, mai jos (de la min 1 si 5 secunde):

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Când intervine FBI e groasă / Amănunte sulfuroase din dosarul DNA care-l vizează pe Dragnea

2 Se făcuse sârma ghem știți voi unde? / Moldoveanca s-a operat de urgență la un spital privat / Atenție, n-a scris …

3 România jefuită / Cât a încasat Anca Alexandrescu de la KazMunayGas, kazahii pe care Ponta i-a iertat de 600 mil…

4 Date și amănunte care dau fiori...

5 Ciolaniada liberală / Guvernul Cîţu porneşte morişca nepotismului de stat