Violator în serie, reţinut în Capitală

"La data de 17 aprilie, poliţiştii bucureşteni au identificat şi prins un tânăr în vârstă de 20 de ani, bănuit de comiterea infracţiunilor de viol, tentativă la viol şi tentativă la tâlhărie, pe raza municipiului Bucureşti", se arată într-un comunicat al Poliţiei Capitalei.

Potrivit unor surse apropiate anchetei, Nicuşor Dumitrache, în vârstă de 20 de ani, îşi ataca victimele la ore târzii, când străzile erau mai puţin circulate.

Prima faptă probată de poliţişti a fost comisă la 4 aprilie, în jurul orei 1.00, când Nicuşor Dumitrache, zis Dumi, a urmărit o tânără în vârstă de 22 de ani până când aceasta a intrat în scara blocului, după care a bătut-o şi a violat-o.

La 29 martie, Dumitrache a pândit în faţa staţiei de metrou 1 Decembrie 1918, iar în jurul orei 22.00 a urmărit o femeie în vârstă de 32 de ani pe care a atacat-o pe o stradă pustie. Bărbatul a încercat să o violeze, însă victima l-a zgâriat pe faţă şi a reuşit să scape. Înainte ca femeiea să fugă, agresorul a încercat să-i ia acesteia geanta, însă nu a reuşit.

Ultimul atac cunoscut de poliţişti s-a produs la 12 aprilie, în jurul orei 23.15, după ce violatorul şi-a ales victima tot din rândul femeilor care ieşeau de la metrou, la staţia 1 Decembrie 1918. De această dată, Dumitrache a urmărit o femeie în vârstă de 40 de ani, pe care, după ce a lovit-o cu pumnul şi a trântit-o la pământ, a încercat să o violeze. Femeia a reuşit să fugă după ce l-a muşcat de mână.

Nicuşor Dumitrache a fost reţinut şi este cercetat pentru viol, tentativă la viol şi tentativă la tâlhărie. Poliţiştii bănuiesc că acesta a comis mai multe fapte de acest gen, însă victimele nu au depus plângere.


Tineri cercetaţi în libertate după ce au violat o femeie cu probleme psihice

Percheziţii în judeţul Botoşani, la persoane suspectate de furt şi infracţiuni cu violenţă

Violator trimis după gratii. Şase ani de cercetări, 10 de puşcărie

Sursa: adevarul.ro


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Imagini șocante la New York, cu mașinile NYPD intrând în protestatari

2 12 state au activat Garda Națională din cauza revoltelor care s-au extins pe întreg teritoriul american

3 Economia Suediei, țara cu cea mai controversată politică anticoronavirus, a crescut în primul trimestru

4 Vânzători de țară! / PSD refuză să aprobe rapoartele SRI în Parlament ca să nu afle românii despre extremismul e…

5 Procurorii din Bulgaria au găsit în timpul unei percheziții la un ministru o listă cu patroni de presă și afac…

recomandări

Te ia DNA: Valentin Constantin Bretfelean

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Așa arată un cotlet de porc cu sos de pătrunjel și capere