Violator în serie, reţinut în Capitală

"La data de 17 aprilie, poliţiştii bucureşteni au identificat şi prins un tânăr în vârstă de 20 de ani, bănuit de comiterea infracţiunilor de viol, tentativă la viol şi tentativă la tâlhărie, pe raza municipiului Bucureşti", se arată într-un comunicat al Poliţiei Capitalei.

Potrivit unor surse apropiate anchetei, Nicuşor Dumitrache, în vârstă de 20 de ani, îşi ataca victimele la ore târzii, când străzile erau mai puţin circulate.

Prima faptă probată de poliţişti a fost comisă la 4 aprilie, în jurul orei 1.00, când Nicuşor Dumitrache, zis Dumi, a urmărit o tânără în vârstă de 22 de ani până când aceasta a intrat în scara blocului, după care a bătut-o şi a violat-o.

La 29 martie, Dumitrache a pândit în faţa staţiei de metrou 1 Decembrie 1918, iar în jurul orei 22.00 a urmărit o femeie în vârstă de 32 de ani pe care a atacat-o pe o stradă pustie. Bărbatul a încercat să o violeze, însă victima l-a zgâriat pe faţă şi a reuşit să scape. Înainte ca femeiea să fugă, agresorul a încercat să-i ia acesteia geanta, însă nu a reuşit.

Ultimul atac cunoscut de poliţişti s-a produs la 12 aprilie, în jurul orei 23.15, după ce violatorul şi-a ales victima tot din rândul femeilor care ieşeau de la metrou, la staţia 1 Decembrie 1918. De această dată, Dumitrache a urmărit o femeie în vârstă de 40 de ani, pe care, după ce a lovit-o cu pumnul şi a trântit-o la pământ, a încercat să o violeze. Femeia a reuşit să fugă după ce l-a muşcat de mână.

Nicuşor Dumitrache a fost reţinut şi este cercetat pentru viol, tentativă la viol şi tentativă la tâlhărie. Poliţiştii bănuiesc că acesta a comis mai multe fapte de acest gen, însă victimele nu au depus plângere.


Tineri cercetaţi în libertate după ce au violat o femeie cu probleme psihice

Percheziţii în judeţul Botoşani, la persoane suspectate de furt şi infracţiuni cu violenţă

Violator trimis după gratii. Şase ani de cercetări, 10 de puşcărie

Sursa: adevarul.ro


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Informație / Între 2016 și 2019, Dragnea a primit cel puțin 10 milioane de euro, la sacoșă, de la un constructor

2 Vela, dezvăluiri incredibile: Am găsit sute de televizoare cu o mie de euro bucata la Jandarmerie, 4 mașini Tu…

3 Mafia Albă / Georgeta Bumbac, fina baronului PSD Felix Stroe, membră în CA-urile a 3 companii de stat și conside…

4 Iluzie optică?

5 Ziarul de Iasi / Primarul unei comune a făcut sex cu două minore, în birou. Fetele erau victime ale unei rețele…

recomandări

Te ia DNA: Gherman Petru

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Burgeri în cele mai ciudate ipostaze