Zeci de percheziţii în Constanţa într-un dosar de evaziune fiscală cu un prejudiciu de 800.000 de euro. Şase persoane, reţinute

Zeci de percheziţii în Constanţa într-un dosar de evaziune fiscală cu un prejudiciu de 800.000 de euro. Şase persoane, reţinute

Şase persoane au fost reţinute, luni, în urma percheziţiilor făcute în judeţul Constanţa, într-un caz de evaziune fiscală şi spălare de bani cu un prejudiciu de 800.000 de euro.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Constanţa, în urma percheziţiilor la locuinţele mai multor persoane şi la sediile unor societăţi comerciale din judeţul Constanţa, opt suspecţi au fost duşi la audieri.

Şase dintre cele opt persoane au fost reţinute pentru 24 de ore.

Cercetările continuă pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale şi recuperarea prejudiciului.

Un număr de 90 de poliţişti ai Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice, cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acţiuni Speciale, au făcut 34 de percheziţii la locuinţele mai multor persoane şi la sediile unor societăţi comerciale din judeţul Constanţa.

În acest caz au fost vizate opt persoane suspectate că în anul 2014 ar fi comis mai multe fapte de evaziune fiscală şi spălare de bani, prin activităţi ilicite în domeniul materialelor reciclabile, comerţului cu cereale şi al construcţiilor.

Până în prezent, prejudiciul a fost estimat la 800.000 de euro.

 


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia