ZONĂ CREPUSCULARĂ în România. A dispărut inexplicabil o FEMEIE, dar și DRONA de tip NATO folosită la căutări. Sătenii sunt ingroziți: ”A înghițit-o pământul”

Triunghiul Bermudelor s-a mutat în Banat. Oameni și obiecte dispar într-o localitate din județul Caraș Severin. Mai întâi a dispărut o femeie. Apoi drona super-sofisticată trimisă în căutarea ei.

Totul a început joi, 5 martie. O femeie în vârstă de 59 de ani a dispărut  de acasă. Ore în șir au căutat-o rudele ei, apoi s-au dus la poliție. Autoritățile din Caransebeș au intrat în stare de alertă și au început să o caute pe femeie.

Cum afară s-a întunecat iar aceasta era de negăsit, primarul Marcel Vela a avut ideea să lanseze în căutarea ei o dronă în valoare de 90.000 de euro, dotată cu termoviziune.

Primăria Caransebeș s-a dotat, anul acesta, cu trei drone din cele pe care le foosesc trupele NATO, în baza unui program transfrontalier derulat în parteneriat cu Ministerul de Interne din Serbia.

În scurt timp după s-a ridicat de la sol, drona a dispărut și ea. ”Părea că a înghițit-o pământul”, spun localnicii. Zile întregi, polițiștii locali din Caransebeș au ”periat” zonele din oraș în căutarea aparatului.

Fără success însă. Într-un final, joi, la Caransebeș a sosit o echipă de scafandri de la Constanța. Aceștia au intrat în râul Timiș, pentru a căuta aparatul. Ore în șir au  scotocit în mâl, dar drone a rămas tot de negăsit. În mod cu totul bizar, reprezentanții firmei producătoare a dronei, din Danemarca, comunicase primăriei Caransebeș un anume loc din râul Timiș, cu coordonate GPS precise, de unde susțin că primesc semnal că s-ar afla aceasta.

Deși scafandri au vizat în căutarea lor exact acel loc, mașinăria nu a fost găsită, de parcă ar fi fost înghițită de apă.

La fel de ciudat e și că, în același loc, a fost descoperit în schimb cadavrul femeii disparate, în căutarea căreia fusese trimisă drona cu termoviziune. ”Trupul femeii de 59 de ani a fost descoperit în râul Timiș,  joi noaptea, după ora 23,00, de un echipaj de pompieri de la detașamentul din Caramsebeș. Din primele cercetări, cadavrul nu prezenta urme de violență. Trupul a fost trimis la necropsie”, a relatat Ancuța Chețan, ofițerul de presă al Poliției Caraș Severin. Sursa Evz.ro.


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Mesajul emoționant al unui român din diaspora, citit de CTP la Digi24: Turul II nu era pentru votul preşedinte…

2 Informație / Dăncilă a urcat în sondaje după ce a înghițit rapid votanții lui Diaconu și Cumpănașu! Alegerea pre…

3 PSD băgase statu-n buzunar! Fata lui Bădălău a încasat de la CNAIR sporuri ilegale de 75% din salariu

4 Dezvăluiri incredibile despre rețeaua de postaci plătiți de PSD! Bugete de milioane de euro pentru fake news

5 Încep să „transpire” primele cifre din sondaje. La PSD se mizează totul pe prezența scăzută

recomandări

Te ia DNA: Mihai Mohaci

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Vezi cum piatra asta sare de 88 de ori peste apă