(Corespondență) Handbal feminin: Oana Manea (CSM) - Toate am simțit că vom câștiga și vom duce cupa la București

(Corespondență) Handbal feminin: Oana Manea (CSM) - Toate am simțit că vom câștiga și vom duce cupa la București

Trimisul special AGERPRES, Teodor Ciobanu, transmite: Pivotul Oana Manea a declarat după meci că întreaga echipă CSM București s-a mobilizat și a crezut că poate cuceri trofeul în finala Ligii Campionilor la handbal feminin cu Gyor ETO, disputată duminică la Budapesta.

''A fost destul de greu, dar am avut mare încredere în noi, în echipă. Toate am simțit că vom câștiga și că ăsta este anul nostru, că vom câștigat cupa și o vom duce la București. Și când au avut două goluri în prelungiri, am avut încredere în noi, mai ales cum a decurs meciul. Acum am o bucurie, o fericire pe care nu o pot descrie în cuvinte. Îmi doream mult să câștig trofeul, simțeam că ăsta e anul nostru și sper și la națională să facem un rezultat cât mai bun la Olimpiadă. Mergem acolo să ne luptăm, suntem încrezătoare în noi, avem o echipă bună, sper să fim sănătoase și mai departe o să arătăm acolo'', a declarat Oana Manea după finală.

CSM București, debutantă în competiție, a câștigat duminică trofeul Ligii Campionilor la handbal feminin după ce a învins-o în finala de la Budapesta pe Gyor ETO cu scorul de 29-26, după prelungiri și aruncările de la 7 metri. În semifinala de sâmbătă, CSM trecuse cu 27-21 de Vardar Skopje. Gyor câștigase de două ori trofeul în ultimii trei ani (2013, 2014).

AGERPRES/(editor: Mihai Țenea, editor online: Anda Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina