Armand anunță că îi face plângere penală/Directoarea ADP Sector 1 folosea materiale, utilaje și muncitori pentru a-și construi o anexă la vilă

Armand anunță că îi face plângere penală/Directoarea ADP Sector 1 folosea materiale, utilaje și muncitori pentru a-și construi o anexă la vilă

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a anunțat vineri că îi va face plângere penală pentru abuz în serviciu și delapidare directoarei Administrației Domeniului Public, căreia i-a și cerut demisia.

Clotilde Armand scrie, într-o postare pe Facebook, că a descoperit că directoarea folosea resursele instituției pentru a-și construi o anexă la vila proprie:

„Obiceiurile vechi dispar greu. Am cerut și primit demisia directoarei Administrației Domeniului Public Sector 1. Am descoperit că în loc să se ocupe de întreținerea spațiilor verzi, folosea resursele instituției (materiale, utilaje și muncitori) pentru a-și construi o anexă la vila ei. Astăzi voi înainta către procurori plângerea penală pentru abuz în serviciu și delapidare. Să fie foarte clar pentru toți angajații: toleranță zero la corupție în Primăria Sectorului 1.
PS: În această ’’importantă operațiune’’ este implicat și fratele unui lider de sindicat, apropiat de fostul primar, angajat al ADP, care contestă deciziile de reorganizare a primăriei și strânge semnături pentru un fel pseudo-referendum de demitere a primarului”, este postarea publicată de Clotilde Armand.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Antonia m-a întrebat dacă fac sex anal, iar Velea m-a scuipat și m-a înjurat de morți!”

2 De citit!

3 „Aici e România, sunteți nebuni la cap?” / Interlopii români, război fără precedent cu mafia albaneză după ce te…

4 Soțul i-a luat copiii, iar sora a vândut-o proxeneților / Iadul trăit de o româncă, în Spania / A fost salvată de …

5 Roxen / „Sunt un băiat în corp de fată”