Atac armat într-un liceu de lângă Seattle soldat cu cel puțin 6 răniți; atacatorul s-a sinucis

Atac armat într-un liceu de lângă Seattle soldat cu cel puțin 6 răniți; atacatorul s-a sinucis

Un elev a deschis focul vineri într-un liceu din apropiere de orașul american Seattle, rănind cel puțin șase persoane iar apoi punându-și capăt zilelor cu propria armă, relatează mai multe media americane, citate de AFP și DPA.

Potrivit Seattle Times, care citează surse din cadrul poliției, "un elev ar fi deschis focul în liceul Marysville-Pilchuck", iar apoi "a decedat în urma unei răni pe care și-a provocat-o" cu propria armă. Cotidianul american citează și "informații conform cărora ar exista până la șase răniți".

În imaginile difuzate în direct de televiziunile americane se poate vedea cum elevii sunt evacuați din liceul din Marysville cu mâinile sus, pentru a le arăta polițiștilor că nu au arme asupra lor.

Autoritatea școlară din Marysville a precizat într-un comunicat că "Liceul Marysville-Pilchuck este în prezent închis din cauza unei situații de urgență". "Poliția și serviciile de urgență sunt angrenați într-o intervenție în desfășurare", se mai menționează în comunicat.

Conform mai multor media americane, tirurile de armă au avut loc în cantina liceului.

"Mâncam (...) Am auzit patru focuri de armă în spatele meu. Apoi am văzut o armă îndreptată către o masă. Am fugit spre ieșire", a povestit o elevă pentru postul Kiro TV.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Ucraina contraatacă și face ravagii pe tronsonul de cale ferată Moscova–Kursk

2 Horoscop vineri, 3 mai 2024. Cei din zodia Berbec fac o schimbare în viață, iar Scorpionii ignoră sfatul partenerului

3 Israelul retrage din serviciu bateriile sale de rachete Patriot. Cum explică experții decizia și ce se poate întâmpla cu ele

4 VIDEO Voi ați văzut ce se întâmplă cu mașinile electrice în Germania?

5 „Bă, voi știți ce mai fac copiii voștri?”