Atac armat într-un liceu din orașul Grasse: Mai mulți răniți

Atac armat într-un liceu din orașul Grasse: Mai mulți răniți

Un atac armat a avut loc joi intr-un liceu din orasul francez Grasse (sud-est), informeaza AFP. Cel putin 2 persoane au fost ranite, au declarat surse din politie pentru Reuters, precizand ca un barbat a fost arestat si ca e posibil ca un al doilea atacator sa fie cautat de autoritati si ca este prea devreme pentru a spune daca este vorba despre un atac terorist.

15:27 Opt persoane au fost ranite in atacul armat de la liceul Tocqueville din Grasse, a anuntat un purtator de cuvant al Ministerului francez de Interne. (Reuters)

15:17 Surse din politie au declarat pentru AFP ca un elev al liceului a fost arestat, si ca acesta avea asupra lui mai multe arme. Suspectul are 17 ani. El era inarmat cu o pusca, doua pistoale si 2 grenade, au precizat sursele

Potrivit primelor informatii, o persoana inarmata a intrat in liceu si a deschis focul.

Serviciile locale de urgenta i-au sfatuit pe localnici, printr-un mesaj postat pe Twitter, sa ramana acasa, iar guvernul si-a lansat aplicatia mobila avertizand in legatura cu un atac "terorist".



Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...