Automobil oprit cu focuri de armă de către polițiști, în București

Automobil oprit cu focuri de armă de către polițiști, în București

Polițiștii bucureșteni au folosit armamentul din dotare pentru a opri în noaptea de luni spre marți un autoturism aflat în trafic, după ce șoferul acestuia a refuzat să țină cont de semnalele polițiștilor, încercând să fugă.

 Potrivit biroului de presă al Poliției Capitalei, în mașină au fost găsite mai multe pliculețe cu materie vegetală, ce urmează a fi expertizate.

"În seara de 16 octombrie, în jurul orei 23,00, un echipaj al Secției 4 Poliție a efectuat semnal regulamentar de oprire față de un conducător auto, dar acesta a refuzat să oprească, accelerând. Polițiștii au plecat în urmărirea autoturismului, solicitând sprijin și colegilor. În pofida semnalelor efectuate de agenți, șoferul nu a oprit, fapt pentru care unul dintre polițiști a folosit armamentul, după somații trăgând un foc asupra anvelopelor. Nici la acest moment șoferul nu a oprit", a arătat sursa citată.

În încercarea de a scăpa, șoferul a efectuat o manevră în urma căreia a lovit o bordură, mașina răsturnându-se. Niciunul din cei patru ocupanți ai mașinii nu a suferit vătămări.

Potrivit poliției, șoferul, un tânăr de 21 de ani nu poseda permis de conducere. În autoturism au fost găsite mai multe pliculețe cu materie vegetală, ce urmează a fi expertizate. Persoanele implicate au fost conduse la audieri.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Loredana a fugit cu „morcovul italian”?

2 VIDEO Ea este „găuritoarea” de prezervative din Sibiu

3 VIDEO Priviți ce postează Armata Rusiei!

4 Momentul în care Putin va ordona invadarea Ucrainei / Indiciile oferite de experți militari

5 Valentin Naumescu: Rusia a luat deja decizia privind Ucraina / Amănuntul uitat de mulți și invocat de profesor