Automobil oprit cu focuri de armă de către polițiști, în București

Automobil oprit cu focuri de armă de către polițiști, în București

Polițiștii bucureșteni au folosit armamentul din dotare pentru a opri în noaptea de luni spre marți un autoturism aflat în trafic, după ce șoferul acestuia a refuzat să țină cont de semnalele polițiștilor, încercând să fugă.

 Potrivit biroului de presă al Poliției Capitalei, în mașină au fost găsite mai multe pliculețe cu materie vegetală, ce urmează a fi expertizate.

"În seara de 16 octombrie, în jurul orei 23,00, un echipaj al Secției 4 Poliție a efectuat semnal regulamentar de oprire față de un conducător auto, dar acesta a refuzat să oprească, accelerând. Polițiștii au plecat în urmărirea autoturismului, solicitând sprijin și colegilor. În pofida semnalelor efectuate de agenți, șoferul nu a oprit, fapt pentru care unul dintre polițiști a folosit armamentul, după somații trăgând un foc asupra anvelopelor. Nici la acest moment șoferul nu a oprit", a arătat sursa citată.

În încercarea de a scăpa, șoferul a efectuat o manevră în urma căreia a lovit o bordură, mașina răsturnându-se. Niciunul din cei patru ocupanți ai mașinii nu a suferit vătămări.

Potrivit poliției, șoferul, un tânăr de 21 de ani nu poseda permis de conducere. În autoturism au fost găsite mai multe pliculețe cu materie vegetală, ce urmează a fi expertizate. Persoanele implicate au fost conduse la audieri.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Cresc frustrările printre soldații ruși” / Interceptări ale serviciilor de informații poloneze

2 Pe unde își țin banii miliardarii României / Detaliile inedite din dosarul furtului din casa „regelui pavelelor”

3 VIDEO Nunta odraslei interlopului Nuțu Cămătaru, „udată” cu grămezi de bani de Cosmin Olăroiu și Codin Maticiuc

4 Au scos de la naftalină vechile rachete sovietice! / Semne evidente că Rusia gâfâie pe frontul din Ucraina

5 „Putin ar putea invada Europa anul viitor, posibil state membre ale alianței”