Brașov: Tânărul american atacat de urs a fost transportat la spital

Brașov: Tânărul american atacat de urs a fost transportat la spital

Tânărul american atacat de urs la Pietrele lui Solomon a fost transportat la Spitalul Clinic de Urgență Brașov pentru investigații.

Plaga de pe antebrațul stâng, în urma mușcăturii de urs, este de 2-3 cm, informează purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Brașov, Ciprian Sfreja.

Prefectul Brașovului, Ciprian Băncilă, a declarat pentru AGERPRES că tânărul, în vârstă de 20 de ani, era împreună cu alt turist.

"Atacul s-a produs în pădure, pe o potecă, în zona Valea Dracului, apoi ursul a plecat în pădure. Zona este acum monitorizată de jandarmi pentru a-i atenționa pe turiști să plece de acolo. Astăzi se aflau la Pietrele lui Solomon mai mulți tineri cu bicicleta și au trebuit să plece", a precizat prefectul.

Brașov: Tânăr american atacat de urs la Pietrele lui Solomon

Un tânăr, cetățean american, a fost atacat de urs sâmbătă după-amiază la Pietrele lui Solomon, o zonă de agrement de la marginea Brașovului, destul de frecventată atât de localnici, cât și de turiști.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Brașov, Ciprian Sfreja, tânărul, în vârstă de 20 de ani, are o plagă mușcată la antebrațul stâng.

La fața locului s-a deplasat un echipaj SMURD, a menționat Ciprian Sfreja.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Umbrărescu și-a adus „monștrii” pe șantier să termine cei 10 km lipsă din Autostrada Vestului

4 Document secret rusesc obținut de Washington Post

5 Foarte interesante amănunte...