Brașov: Tânărul american atacat de urs a fost transportat la spital

Brașov: Tânărul american atacat de urs a fost transportat la spital

Tânărul american atacat de urs la Pietrele lui Solomon a fost transportat la Spitalul Clinic de Urgență Brașov pentru investigații.

Plaga de pe antebrațul stâng, în urma mușcăturii de urs, este de 2-3 cm, informează purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Brașov, Ciprian Sfreja.

Prefectul Brașovului, Ciprian Băncilă, a declarat pentru AGERPRES că tânărul, în vârstă de 20 de ani, era împreună cu alt turist.

"Atacul s-a produs în pădure, pe o potecă, în zona Valea Dracului, apoi ursul a plecat în pădure. Zona este acum monitorizată de jandarmi pentru a-i atenționa pe turiști să plece de acolo. Astăzi se aflau la Pietrele lui Solomon mai mulți tineri cu bicicleta și au trebuit să plece", a precizat prefectul.

Brașov: Tânăr american atacat de urs la Pietrele lui Solomon

Un tânăr, cetățean american, a fost atacat de urs sâmbătă după-amiază la Pietrele lui Solomon, o zonă de agrement de la marginea Brașovului, destul de frecventată atât de localnici, cât și de turiști.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Brașov, Ciprian Sfreja, tânărul, în vârstă de 20 de ani, are o plagă mușcată la antebrațul stâng.

La fața locului s-a deplasat un echipaj SMURD, a menționat Ciprian Sfreja.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

5 De citit...