Brenciu revine la Vocea României/Mai mult, i-a „furat-o” lui Smiley pe Theo Rose

Brenciu revine la Vocea României/Mai mult, i-a „furat-o” lui Smiley pe Theo Rose

Se dă startul filmărilor la cel de-al 11-lea sezon al concursului Vocea României, al cărui mare premiu este de 100.000 de euro.

Horia Brenciu a dezvăluit într-un interviu acordat TV Mania că se va întoarce pentru a cincea oară pe scaunul de antrenor.

El nu va fi singur, ci îi va "fura" partenera lui Smiley, adică pe Theo Rose.

"Au fost, pe rând, anii 2011, 2012, 2013, 2019 și acum, 2023. Am câștigat de două ori titlul și pofta asta, de a-ți aplauda concurentul care ridică trofeul este de neoprit.

Eu singur?! Niciodată! Viața mi-a arătat că alături de prieteni e mai bine să împarți și muzica, și scena, și… podcasturile. Voi fi alături de Teodora Maria Diaconu aka Theo Rose! Asta înseamnă că voi fi alături și de Sasha, fiul ei! Și de tatăl, Anghel Damian! În fine, alături de tot Clanul… ", a spus Horia Brenciu.

El se va reîntâlni cu Tudor Chirilă, alături de care a avut multe clinciuri verbale. "Vocea României este un loc foarte ofertant de dezbatere, iar lui Tudor îi place să se joace…", a spus Brenciu.

Rămâne de văzut pe cine va înlocui Horia Brenciu sau ce formulă va fi aleasă pentru noul sezon.


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 După America Express, copiii Andreei Esca fac din nou echipă la Antena 1. Alexia Eram: „M-am simțit foarte bine la filmări”

3 „Ar fi primul val al ofensivei”

4 Ovidiu Popescu, umilință maximă din partea patronului. Cu ce echipă va semna cel mai vechi om din lotul FCSB

5 Voi vedeți ce se întâmplă în Polonia?