Câți bani cere Delia pentru un concert. Dezvăluirile Andreei Bălan

Câți bani cere Delia pentru un concert. Dezvăluirile Andreei Bălan

Andreea Bălan a dezvăluit la un podcast la care a fost invitată care este suma pe care Delia o cere organizatorilor unui concert, dar și care este strategia ei.

Invitată la podcastul lui Radu Țibulcă, Andreea Bălan a vorbit și despre câștigurile artiștilor din muzică. Cântăreața a dezvăluit că Delia cere 15.000 de euro pentru un concert, însă suma pe care o vrea este justificată. „Delia când cere 15 mii la un concert vine cu toată infrastructura de la Sala Palatului. Vine cu decorul, vine cu dansatorii, vine cu toate. Dacă tu ceri trei mii și te prezinți pe scenă singură sau cu trei instrumentiști și nu faci nimic, cânți trei piese cunoscute și restul necunoscute, după aia nu te mai cheamă”, este de părere Andreea Bălan.

Delia Arhivă Adevărul

Cântăreața a spus că ea cere mai puțini bani decât alți artiști, însă aceasta este strategia ei. „Prețul meu la concerte a fost sub valoarea a ceea ce eu am oferit. Eu cred că noi suntem plătiți cum trebuie. Nu cred că suntem plătiți greșit. Pentru că salariul nostru minim pe economie este de 2.000 de lei. Cât să luăm noi la concert? Câteva mii: două, trei, patru mii, cinci mii, cât să iei? Afară, normal că ceilalți au sute de mii pentru că și traiul este la alt nivel. Hai să raportăm la traiul nostru de zi cu zi. Nu ai cum să ceri 30 de mii pentru un concert. Ce oferi tu pentru banii ăștia? Că acolo se pune problema”, este de părere Andreea Bălan, relatează unica.ro .

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

5 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu