Ce spune despre venirea în România, copii și relație

Ce spune despre venirea în România, copii și relație

Iulia Vântur (40) e pe cai mari în India! Nu doar că trăiește o poveste de dragoste ca în filme cu cel mai râvnit bărbat din India, celebrul actor Salman Khan (55 ani), ci învață de la el și multe trucuri benefice în cariera pe care și-a creat-o la Bollywood și care este în plină ascensiune acolo. Și pentru că zilele acestea se află încă în România, la București, aici unde a venit special să rezolve anumite lucruri administrative, Iulia Vântur a povestit pentru Click.ro cum a luat-o și pe ea prin surprindere succesul de care se bucură acum în India!

  • Click.ro Iulia, cum ai luat decizia de a te întoarce în România? Știu că nu ai mai fost de ceva timp!

Iulia Vântur:Cu mult dor și nerăbdare. De câteva luni ne făceam planuri să ne vedem, însă de fiecare dată mai apărea o restricție. Acum însă a fost momentul perfect. Am ajuns acasă în seara de Înviere, cum nu se putea mai bine. Îmi era dor să petrec Paștele acasă, cu familia. Pentru mine este foarte specială noaptea în care mergem la biserică și luăm lumină. Mă bucur mult că am reușit să fiu aici de Paște.

  • Cum ți-ai găsit familia și cum a fost revederea cu mama ta?

I-am găsit cum îi știu, bucuroși să aibă copilul acasă, le-am dedicat timpul exclusiv lor, am stat cu părinții mai mult ca niciodată, de când m-am mutat din Iași. Am mers într-un week-end la mănăstirile din Nordul Moldovei, a fost foarte frumos, mi-am încărcat sufletul cu dragoste părintească.

  • Cât de des vorbești cu părinții tăi când ești în India? Care dintre ei doi îți poartă cel mai tare de grijă? Cine îți știe primul secretele și cu cine te sfătuiești cel mai des?

Vorbesc cu părinții mei mereu pe video call, suntem conectați zilnic. Tata e mai puternic, e bărbat, mama însă este cea care se îngrijorează și dacă mi s-a rupt o unghie. Este firesc, sunt singurul lor copil, sunt și departe, nu e ușor pentru niciunul dintre noi, dar tehnologia ne ajută să ne vedem mereu. De simțit...ne simțim în fiecare clipă. Sunt apropiată de ambii părinți, dar cu mama am o altfel de relație, că doar suntem femei.

  • Cât de bine te-ai adaptat în India? Ce îți lipsește cel mai mult din țară?

Oamenii se adaptează la orice dacă există voință, toleranță. Am învățat să mă adaptez la un alt stil de viață, nu a fost mereu ușor, dar mă bucur că am ajuns la o stare de echilibru. Îmi lipsesc părinții, prietenii mei apropiați, câteodată și locurile preferate, activitățile profesionale sau recreative din România. Ieri am ieșit în parc cu o prietenă bună și cățelul ei și așa de mult mi-a plăcut, am petrecut toată după-amiază în parc. M-am bucurat să văd că oamenii de orice vârstă își pot găsi locul, o activitate preferată, pot găsi liniște și se pot bucura de frumusețea naturii în mijlocul Bucureștiului. Îmi lipsesc câteva din lucrurile mici... dar importante, așa cum este și firesc, aș îndrăzni să spun.

  • Ai reușit să te impui destul de repede la Bollywood și să ajungi superstar acolo. Iar recent ai bătut un record cu 125 de milioane de vizualizări pe Youtube, cântând hit-ul indian Seeti Maar, fiind parte din coloana sonoră a filmului “Radhe”! Cum primești acest succes în India și pentru ce ești recunoscătoare?

Toată experiența mea muzicală în India a fost o surpriză plăcută, a fost mâna destinului, nu am niciun dubiu. Așa a fost și cu piesa “Seeti maar”, și cu piesa “Zoom zoom”, amândouă de pe coalana sonoră a filmului “Radhe”. Sunt recunoscătoare că oamenii din India m-au acceptat, că anumiți oameni din industrie au crezut în mine, în vocea mea, au văzut pontential și mi-au oferit oportunitatea de a mă bucura de un dar atât de frumos: muzica. Sunt fericită să am muzica în viața mea, în acest fel. Nici aici nu a fost ușor, sunt ani de muncă deja în spate, ani în care a trebuit să conving publicul că merit să fiu acolo.

  • În filmul “Radhe” cap de afiș este iubitul tău, Salman Khan. Tu doar cânți sau joci și în film cu el?

Eu cânt două piese de pe coloana sonoră a filmului. Este visul oricărui cântăreț să aibă piese în filme de blockbuster, pentru că acelea au șanse să devină super hituri. Cultura, industria muzicală de la Bollywood funcționează ușor diferit. Filmele indiene se promovează cu ajutorul cântecelor. Succesul unui film depinde foarte mult și de muzica din film. Practic funcționează pe alocuri ca filmele musical, însă actorii nu cânta ei înșiși, de cele mai multe ori. De asta există cântăreții, care la rândul lor, atrag audiență, cu vocile lor.

Piesa cântată de Iulia Vântur este parte din coloana sonoră a filmului ”Radhe”, ce-l are cap de afiș pe Salman Khan
  • Cum este colaborarea ta profesională cu Salman Khan? Cât de bine vă potriviți și pe scenă?

Suntem pe același vibe creativ.

  • Ce secrete ai învățat de la el pentru a putea avea succes la Bollywood? Ți-a dat câteva ponturi în acest sens?

Da, să muncesc foarte mult și să fiu cea mai bună versiune a mea.

  • Visai vreodată să ajungi atât de departe profesional într-o țară străînă?

Nu mi-am imaginat că voi ajunge să cânt și mai ales în India, însă viața aduce provocări, ce se pot transforma în daruri, dacă avem curaj să le primim.

  • Viața pentru tine este frumoasă la 40 de ani! Ai o relație stabilă, de invidiat chiar și o carieră în plină ascensiune la Bollywood! Ce îți mai dorești pentru tine acum?

Pace. Pace în suflet și minte. Și îmi doresc ca toți oamenii dragi mie să fie sănătoși, să se trezească dimineață și să mulțumească pentru viața pe care o au. Deși poate sună foarte “miss world” chiar îmi doresc ca oamenii să se vindece, să putem comunica și trăi mai armonios. Noi toți.

  • Ești fericită?

Da. Am învățat că fericirea este responsabilitatea mea, depinde doar de mine.

  • Te visezi mama la un moment dat? Sau excluzi acum apariția unui copil în viață ta?

Când o vrea Dumnezeu.

Salman Khan
foto: Profimedia
  • Cum e situația în India din cauza pandemiei? Ți-e teamă să te reîntorci acolo din acest punct de vedere?

India încă este în suferință, încă e lipsa de oxigen și de medicamente, însă numărul cazurilor pare să fie în scădere. Ușor, ușor se va pune pe picioare. Nu îmi este teamă să mă întorc, însă există un factor de risc mai puternic, care creează o oarecare stare de anxietate.

  • Cât stai în România?

Până când îmi pun la punct tot ce mi-am planificat, am ceva treburi administrative de rezolvat.

  • Ai mai acceptă să prezinți emisiuni la noi în țară?

Da, sigur, dacă proiectele mi s-ar potrivi.

  • Fă-ne, te rog, un top 5 secrete ale siluetei tale perfecte! De la ce te abții cu răbdare, ce nu îți refuzi niciodată și la ce poftești adesea?

Poftesc mereu la dulciuri. Mănânc puțin din fiecare, evit grăsimile, beau apă și fac sport.

  • Cât de des faci sport și cum te menții în această formă?

În fiecare zi fac sport. Fie dans, yoga, kickboxing, pilates, sală, cardio. Orice pune sângele în mișcare și... curăță mintea.

  • Ce provocări profesionale mai urmează pentru tine în India?

Oricare ar veni... eu sunt pregătită! Urmează un alt film, diverse cântece pe care trebuie să le înregistrez, sunt nerăbdătoare să continui filmările în India pentru un format nou pentru OTT, la care am muncit destul de mult deja. Și sper să revenim pe scenă, cât mai curând, să ne întâlnim din nou cu publicul în concerte live. SURSA: Click.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

5 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?