Ce spune Ponta despre mesajul jignitor la adresa sa, la inaugurarea unei grădinițe

Ce spune Ponta despre mesajul jignitor la adresa sa, la inaugurarea unei grădinițe

Ministrul Educației și primarul Sectorului 3 s-au amuzat pe tema unui mesaj trivial găsit într-o grăniță. Cel căruia i se adresa mesajul, Victor Ponta, a făcut o observație.

Victor Ponta FOTO Adevărul

Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, și primarul Sectorului 3 al Capitalei, Robert Negoiță, au fost surprinși râzând, luni, într-un videoclip publicat de G4Media, la vederea unui lego uriaș, care conținea mesajul ”PUIE MONTA”, cu referire la fostul premier Victor Ponta, într-o grădiniță pe care cei doi oficiali au inaugurat-o.

„Cine a aranjat Lego ăsta? Foarte inspirat”, a spus râzând Robert Negoiță, care a și fotografiat mesajul.

Ministrul Sorin Cămpeanu i-a întrebat pe ziariștii prezenți dacă au văzut ce scrie pe primele două rânduri.

Reacția fostului premier

Fostul premier Victor Ponta a avut o reacție pe Facebook, arătând că se amuză, de asemenea. Politicianul a notat însă că nu se aștepta ca vechiul slogan din campania pentru alegerile prezidențiale din 2014 să ajungă „să fie inclus și în Programul “România Educată” și studiat la grădiniță)”.

„Și eu mă amuz , ca și Sorin și Robert , când văd marele slogan al anului 2014 “Puie Monta”, (chiar dacă nu mă așteptăm să fie inclus și în Programul “România Educată” și studiat la grădiniță)”, a scris fostul premier pe Facebook.

Ponta a mai explicat că sunt momente când chiar el folosește mesajul. „Îl folosesc când vreau să îi ironizez pe cei care se bucurau atunci ca nebunii și care, de atunci , își iau ce ne dădeau nouă!Ne amuzăm toți pentru că focile care aplaudau fericite când auzeau expresia sunt cele care de 7 ani tot nu vor să recunoască cât de naive au fost (nu am spus “proaste” că sunt sensibile)! Și cât de ușor sunt manipulate cu tot felul de ”M..e PSD” , “Ciuma Roșie” , “cu stânga nici nu-ți faci cruce” și alte baliverne pentru creierele ușor de spălat! Lăsăți-ne măcar să radem de “foci” - că merită”, a mai scris Victor Ponta.

„Cât despre ce le da Iohannis și PNL de 7 ani - vezi LEGO! Ce le-a dat și Băsescu după ce aplaudau fericite “focile” sloganul cu “Congo”! Să trăiți bine în România lucrului bine făcut”, a încheiat fostul premier.

Mesajul, popularizat în timpul alegerilor prezidențiale din 2014

Mesajul „Puie Monta”, găsit de cei doi oficiali în grădinița din București, a fost popularizat în timpul campaniei pentru alegerile prezidențiale din 2014, în urma primului tur de scrutin, după ce Victor Ponta și actualul președinte, Klaus Iohannis, s-au calificat pentru cel de-al doilea tur.

Cursa pentru președinția României a fost însă câștigată de Klaus Iohannis. De atunci, fostul premier, Victor Ponta, deși dispărut din atenția publică, comentează și se amuză pe seama cuvintelor obscene care îi sunt adresate.

Într-un interviu pentru Canal 33 România, fostul premier a spus: „Eu aș fi vrut să râdă de mine, dar să mă voteze pe mine”, recunoscând că nu i-a picat bine, chiar dacă mesajul a apărut în cadrul unui comentariu care face referire și la câștigătorul de atunci al cursei pentru peședinție, Klaus Iohannis. Fostul premier a mai susținut la acel moment că, din punctul său de vedere, în acel comentariu a fost, alături de altele, „principala explicație” a înfrângerii sale.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

4 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro