Comportament dement la US Open. Kyrgios a scuipat spre loja sa. Ce amendă uriașă a primit VIDEO

Comportament dement la US Open. Kyrgios a scuipat spre loja sa. Ce amendă uriașă a primit VIDEO

"Plecați acasă, nenorociților!", a strigat sportivul către cei aflați în loja sa, în timpul meciului câștigat în turul II contra lui Benjamin Bonzi. "Ploaia" de înjurături și comportamentul său dement i-au adus lui Nick Kyrgios cea mai mare sancțiune dată până acum la US Open 2022: o amendă de 7.500 de dolari americani.

Kyrgios, jucător talentat, comportament abject. FOTO EPA-EFE

Face ce face tenismanul australian și mai comite câte una. Spectatorii au fost martorii unor gesturi incredibile ale unui jucător, mai ales pe terenul de tenis, sportul fair-play-ului. În turul II al tuneului newyorkez, Kyrgios a scuipat între oamenii din loja sa și a abătut un potop de înjurături la adresa acestora, deși în boxă se afla și partenera sa de viață. ”Plecați acasă, nenorociților!”, le-a transmis acesta într-un moment de furie.

Nu este prima dată când Nick Kyrgios are un astfel de comportament față de cei prezenți în loja lui. Todd Woodbridge, fostul mare jucător australian de dublu, consideră că apropiații lui Kyrgios ar trebui să se ridice și să plece, dacă acest scenariu se va mai repeta.

"Oamenii din boxa lui ar trebui să ia atitudine. Un astfel de comportament nu trebuie tolerat. Probabil că ar trebui să se ridice și să plece. Nu ei joacă pe teren, Nick e cel care pierde sau câștigă puncte, el ia deciziile", a declarat fostul mare jucător de dublu Todd Woodbridge, potrivit ProSport.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria