Cupluri care s-au despărţit în 2016. Dragostea Glamour şi mitul hollywoodian destrămat - FOTO

Cupluri care s-au despărţit în 2016. Dragostea Glamour şi mitul hollywoodian destrămat - FOTO

Anul 2016 a fost al separărilor, despărţilor, divorţurilor de milioane de dolari. După iubirea glamour, cu presa pe jar, cu toate capriciile tipice Hollywood-ului, cuplurile de staruri au ales să oficializeze despărţiri după ani de dragoste sau un flirt fulgerător de-o vară.

Cupluri care s-au despărţit în 2016. Dragostea Glamour şi mitul hollywoodian destrămat - FOTO

Mitul destrămat al Hollywood-ului este despărţirea Angelinei de Brad. Când şi-au oficializat relaţia presa vuia. Când s-au despărţit, presa a fost într-un rollercoaster de dezvăluiri. Jurnaliştii mondeni aveau subiect fervent. Însă cei doi n-au fost singurii care au decis să pună capăt relaţiilor de durată. Multe staruri au ales să rupă legăturile, să dezlege legămintele.

Aşadar, divorţul anului este, fără îndoială, Brangelina. De când s-au întâlnit şi s-au îndrăgostit, în 2005, au format un cuplu plin de farmec, mitic. Dar după doar doi ani de căsătorie, Jolie a înaintat divorţul in septembrie 2016. Veste răsunătoare la Hollywood. Presa e în continuare pe urmele lor, paparazzi cu blitz-urile lor infailibile 24 / 24 atenţi să-i fotografieze. Această separare va fi însoţită de o luptă juridică pentru custodia celor şase copii.

Dacă Pitt a fost acuzat de abuz verbal şi fizic asupra fiului său adolescent Maddox, Johhny Depp a fost stigmatizat pentru violenţă domestică.

Un alt divorţ care a fost pe prima pagină a tabloidelor este cel al lui Johnny Depp şi Amber Heard. Actriţa, care l-a întâlnit pe Johhny pe platourile de filmare pentru "The Rum Diary", în 2011, şi pentru care Depp ar fi părăsit-o pe Vanessa Paradis, a depus actele de divorţ în luna mai. Foştii soţi au ajuns în sfârşit la un acord care se va ridica la suma totală de 7 milioane de dolari.

În septembrie, după iubirea de-o vară, s-au despărţit Rihanna şi Drake. Idila a durat doar câteva săptămâni. Similar, Taylor Swift şi Tom Hiddleston au fost împreună trei luni.

Cupluri sudate s-au destrămat. Actorii Naomi Watts şi Liev Schreiber s-au despărţit după 11 de ani împreună. Au doi copii împreună. Tobey Maguire şi Jennifer Meyer s-au despărţit după 9 ani. Diane Kruger şi Joshua Jackson, după 10 ani. Despărţiri în lanţ.

Alte despărţiri sunt: Kate Moss de Nikolai von Bismarck, Jennifer Lopez, înşelată de Casper Smart, Drew Barrymore la al treilea divorţ, Lady Gaga şi Taylor Kinney fac o pauză, Nathalie Kosciusko-Morizet nu mai poartă inelul de logodnă, Gwyneth Paltrow şi Chris Martin au semnat în cele din urmă actele de divorţ, după despărţirea din 2014.

2016 n-a fost anul iubirii glamour în lumina reflectoarelor.

Sursa: mediafax.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro