CUTREMUR în PSD! Dragnea PLĂTEȘTE bani grei ca să ascundă CĂDEREA partidului în sondaje! Pieleanu, atacat de Pașcu!

CUTREMUR în PSD! Dragnea PLĂTEȘTE bani grei ca să ascundă CĂDEREA partidului în sondaje! Pieleanu, atacat de Pașcu!

Risc Seismic

CUTREMUR în PSD! Dragnea PLĂTEȘTE bani grei ca să ascundă CĂDEREA partidului în sondaje! Pieleanu, atacat de Pașcu! Liderul de odinioară al așa-zisului Grup de la Cluj, fostul ministru Ioan Rus, susține, într-o declarație pentru  Podul.ro , că PSD se va prăbuși în perioada imediat următoare sub 20% în toate sondajele de opinie, întrucât partidul celor trei trandafiri pierde electorat prin toți porii, din pricina lui Liviu Dragnea și a gravelor incapacități guvernamentale.

„Indiferent de sumele cu multe zerouri pe care Liviu Dragnea le oferă atunci când comandă sondaje coafate, adevărul nu mai poate fi ascuns: PSD se prăbușește cu viteza luminii în preferințele electorale. Având în vedere prestațiile PSD și ale lui Dragnea, eu sunt convins că partidul se îndreaptă spre dezastru: nu este deloc exclus ca PSD să se prăbușească, în scurt timp, sub 20%. Oricâte eforturi financiare va face Dragnea pentru a salva aparențele, îi va fi imposibil să ascundă faptul că PSD se pregătește să se transforme într-un partid de duzină. În ritmul ăsta, este inevitabil să nu se aleagă praful de PSD”, explică Rus.

Pieleanu, atacat de Pașcu!

Vicepreședintele Ioan Mircea Pașcu îl ia peste picior pe sociologul Marius Pieleanu după ce acesta a anunțat că Dacian Cioloș și USR ar lua, la alegerile parlamentare, dacă acestea ar avea loc duminica viitoare, 21% din voturi.

„Văd ca profesorul Pieleanu, alintat “sociologul național”, colegul meu de la SNSPA, da USR + Cioloș ca ar avea, nici mai mult, nici mai puțin decât ... 21% in preferințele de vot ale romanilor.

Cu alte cuvinte, ca voinicul din poveste, cresc intr-o zi, cât alții intr-un an!

E și firesc, la câte inițiative pozitive au in favoarea romanilor de câtva timp încoace!? 
(Nu ma puneți sa le numesc, ca eu nu am habar de vreuna!?).

Hai, domnu’ Pieleanu, fi generos, ca nu dai de la matale, spune 25-27%, sa nu fie păcat de eforturile băieților ăstora, atât de ... buni romani!”, scrie Ioan Mircea Pașcu pe Facebook.


Risc Seismic


Citește și:

populare
astăzi

1 Va fi asfaltat cel mai vechi drum din țară, o variantă mai scurtă cu 30 de km la Valea Oltului!

2 Florin Călinescu, dividende de peste un milion de lei...

3 Primul general român format la Harvard răspunde unei întrebări presante. Ce șanse mai are Ucraina să învingă Rusia

4 Citiți și judecați voi...

5 Foarte interesante amănunte...