„Dacă știi să faci și sarmale, atunci ești perfectă"

„Dacă știi să faci și sarmale, atunci ești perfectă"

Antonia și-a încântat fanii cu un pictorial fierbinte în baie, acolo unde și-a lăsat toate formele la vedere. Îmbrăcată doar într-o lenjerie intimă de culoare neagră extrem de sexy și un halat alb care atârnă pe umeri, artista a stârnit imaginația fanilor.

„Repostați această imagine cu o melodie care credeți că i se potrivește”, a scris Antonia în mediul online.

Astfel, propunerea artistei a fost primită bine de fani, care au comentat în număr mare la postare și au apreciat fotografiile artistei. Comentariile la postare s-au adunat într-un timp record și au fost care mai de care mai spumoase.

„Uuuf la la la la, Fa ma Doamne halat, Mai poate fotograful?”, „As reposta,dar nu gasesc nici o melodie cu “Mi-au picat plombele cand te-am vazut”, „Am mai văzut femei frumoase, dar tu ai exagerat pe bune”, „Ma fac fotograf”, „Dacă știi să faci și sarmale, atunci ești perfectă", „Pudoarea femeilor unde este oare? Toate arătați prea mult, divelor", „Perfectă! Să vadă lumea ce-nseamnă o femeie frumoasă, nu păpuși umflate", „Doamne, femeia asta e zeiță", „Eu, ca femeie, recunosc că e frumoasă, plus după trei copii", „Ce norocos e Velea", „Dacă Shakira e un Ferrari, tu ești un Bugatti”, au fost câteva dintre comentariile scrise de fani în mediul online.


Citește și:

populare
astăzi

1 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

2 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

3 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

4 VIDEO Unde o fi plecat așa intempestiv Nicușor Dan?

5 Foarte interesante amănunte...