Detalii neștiute până acum/Mihaela Bilic și Andreea Berecleanu au împărțit același iubit

Detalii neștiute până acum/Mihaela Bilic și Andreea Berecleanu au împărțit același iubit

Mihaela Bilic, un nutriționist de excepție și Andreea Berecleanu, o cunoscută prezentatoare de televiziune au împărțit același iubit. Deși nu a vorbit până acum despre viața persoanală foarte mult, recent, nutriționistul a abordat aspecte neștiute până acum.

Mihaela Bilic a mărturisit că a avut o relație de 13 ani cu medicul estetician Constantin Stan, cel care este actualul soț al Andreei Berecleanu. Cei doi s-au despărțit cu mult timp înainte ca acesta să o cunoască pe prezentatoarea tv, fiecare alegând un drum diferit.
Totul despre relația dintre Mihaela Bilic și Constantin Stan

Nutriționistul mărturisește că l-a susținut tot timpul pe Constantin Stan, în special în cariera sa. Totuși, dorința de a evolua și de a se simți împlinită din toate punctele de vedere și-a spus cuvântul, așa că Mihaela Bilic a decis să își acorde mai mult timp pentru ea.

Cu alte cuvinte, vedeta a decis să își răspundă la toate întrebările personale pe care le-a avut până la 40 de ani și a ales să urmeze drumul spre fericire.

”Eu l-am sprijinit foarte mult şi apoi am tras concluzia că am ajuns într-un impas în relaţie… poate criza femeii de 40 de ani şi aveam o uşoară senzaţie de neîmplinire.

Am considerat că am nevoie de mult mai mult timp şi de lucruri care să nu mă distragă în exterior, astfel încât să şi găsesc eu răspunsul la întrebările mele personale: de la carieră şi până la ce anume mă face pe mine fericită”, a mărturisit Mihaela Bilic, potrivit Ciao!
Relația Mihaelei Bilic cu Andreea Berecleanu

După ce s-au despărțit, Mihaela Bilic și Constantin Stan au rămas prieteni. S-au ajutat reciproc unul pe altul, până într-un anumit moment.

În timp ce nutriționistul își căuta fericirea și satifsacțiile personale, aceasta a aflat și de relația fostului său iubit cu Andreea Berecleanu, care nu a afectat-o deloc, informația descoperind-o în presă.

Mai mult de atât, Mihaela Bilic mărturisește că a cunoscut-o personal pe Andreea Berecleanu, ea fiind cea care s-a ocupat de dieta ei personală, în 2008.

”Căutările mele au început când eu am împlinit 40 de ani, în 2010, şi noi am rămas în continuare, dacă vreţi, prieteni, o vreme. El a încercat să mă ajute, dar din păcate în aceste căutări personale nu ai cum să fii ajutat de altcineva.

Eu din 2010 am început căutările, am început să caut şi să văd ce anume mi-ar aduce satisfacţia mea personală, iar lucrurile astea cu noua lui relaţie s-au întâmplat cu mult după… Cel puţin eu am aflat din presă, din media.

Am fost nutriţionista Andreei Berecleanu, dar asta a fost în 2008. Ne cunoaştem foarte bine”, a mai povestit Mihaela Bilic, scrie voxbiz.ro .


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…