Dolph Lundgren, bolnav de cancer, s-a însurat în secret cu iubita sa mai tânără cu aproape 40 de ani




Dolph Lundgren, bolnav de cancer, s-a însurat în secret cu iubita sa mai tânără cu aproape 40 de ani

Actorul Dolph Lundgren, în vârstă de 65 de ani, s-a căsătorit în mare secret, pe 13 iulie, în Grecia, cu logodnica sa, Emma Krokdal, în vârstă de 27 de ani, potrivit People .

„Am ales să ne sărbătorim dragostea căsătorindu-ne la vila noastră din Mykonos, cu familia și câțiva prieteni apropiați. Amândoi cu Covid și un drum lung de tratamente medicale dificile, a trebuit să ne amânăm de multe ori planurile de căsătorie", a declarat cuplul, în exclusivitate pentru People.

Actorul suedez se luptă cu cancerul de 8 ani. Într-un interviu oferit emisiunii „In Depth with Graham Besinger”, Dolph a povestit că medicii l-au diagnosticat cu o tumoare la unul dintre rinichi în anul 2015.

Vedeta a urmat tratament și, timp de cinci ani, controale au indicat o evoluție favorabilă. Cinci ani mai târziu medicii i-au depistat alte tumori, potrivit ProTv.

„Dacă mergeam cu celălalt tratament, mai aveam de trăit trei-patru luni. Nu mi-a venit să cred că o asemenea diferență putea fi făcută în trei luni, tumorile se micșorau cu 20-30%. În 2022 am așteptat să văd cum lucrează aceste medicamente și, în cele din urmă, s-au micșorat cu 90%. Acum sunt în proces de scoatere a țesutului cicatrizat al acestor tumori", a povestit actorul.

Medicii i-au mai dat de trăit cel mult trei ani

Dolph Lundgren a mărturisit că, de când se confruntă cu boala , a început să aprecieze viața mai mult: „L-am întrebat (n.r pe medic): Cât timp crezi că mi-a mai rămas? Cred că a spus doi sau trei ani, dar mi-am dat seama din vocea lui că probabil credea că e mai puțin".

Emma, femeia pe care a cunoscut-o în 2019 , de care s-a îndrăgostit pe loc și cu care s-a căsătorit acum, i-a fost alături în toată această perioadă grea.

„Nu știam de ce mă plăcea deloc, dar presupun că a văzut ceva acolo. Nu știa despre cariera mea de actriță, nu știa nimic despre mine", și-a amintit Lundgren în timpul unui interviu acordat în luna mai jurnalistului Graham Bensinger.

Actorul a fost căsătorit de două ori și are are două fiice: Ida (27 de ani) și Greta (21 de ani).

Ambele i-au fost alături tatălui la ceremonie și au postat mai multe imagini pe contul de Instagram.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat