Două pisici au fost salvate de pompieri dintr-un apartament inundat cu fum - GALERIE FOTO

Două pisici au fost salvate de pompieri dintr-un apartament inundat cu fum - GALERIE FOTO

Pompierii suceveni au salvat două pisici dintr-un apartament inundat cu fum, după ce proprietarul a uitat o cratiţă cu mâncare pe foc şi apoi s-a intoxicat cu fum când a încercat să stingă flăcările din bucătărie

Două pisici au fost salvate de pompieri dintr-un apartament inundat cu fum - GALERIE FOTO (Imagine: Cristi Cimpoes/ Mediafax Foto)

Potrivit ISU Suceava, citat de corespondentul MEDIAFAX, vineri seara, la ora 22:25, prin 112 s-a anunţat că pe scara unui bloc de locuinţe din municipiul Suceava este mult fum, în zona etajului trei, constatându-se că un bărbat a uitat pe foc o cratiţă cu mâncare şi s-a intoxicat cu fum, în încercarea de a stinge flăcările izbucnite în bucătărie.

Pompierii SMURD i-au acordat îngrijiri medicale şi, pentru mai multă siguranţă, l-au transportat la spital, dar proprietarul i-a rugat să-i salveze cele două pisici care au rămas captive în apartamentul inundat cu fum şi gaze toxice.

Un militar echipat corespunzător a intrat în interiorul locuinţei, iar după câteva reprize de "v-aţi-ascunselea" a găsit pisicile speriate şi le-a salvat.

Incendiul a fost lichidat, casa scării, la etajele trei, patru şi la mansardă, a fost ventilată, iar pisicile şi proprietarul lor au rămas în siguranţă.

În urma intervenţiei nu a fost necesară evacuarea celorlalte persoane din bloc.

Sursa: mediafax.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro