Elveţia a câştigat Billie Jean King Cup la tenis, după ce a bătut Australia

Elveţia a câştigat Billie Jean King Cup la tenis, după ce a bătut Australia

Elveţia a câştigat Billie Jean King Cup după ce s-a impus în ambele meciuri de simplu împotriva Australiei, în finala competiţiei feminine de tenis pe echipe Billie Jean King Cup, al cărei turneu final a avut loc la Glasgow, informează presa internaţională.

În al doilea meci, Belinda Bencic (locul 12 WTA) a trecut clar de Ajla Tomljanovic (33 WTA), cu 6-2, 6-1, după o oră şi 18 minute de joc, aducând victoria Elveţiei.

În prima partidă, Jil Teichmann (35 WTA) a învins-o pe Storm Sanders (237 WTA), cu 6-3, 4-6, 6-3, în trei seturi foarte disputate.

Foto AFP

Elveţia a intrat în premieră în posesia trofeului, după ce a fost învinsă anul trecut în finală de Rusia, care a fost exclusă în acest an din competiţie în urma invadării Ucrainei.

Australia, învinsă în finala Fed Cup (fostul nume al competiţiei), în 2019, de către Franţa, nu a mai câştigat trofeul din 1974 în această competiţie în care are şapte titluri.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 De citit...

4 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”