„Ești vis”/Vera Wang a ajuns la 74 de ani și tot ca o adolescentă arată

„Ești vis”/Vera Wang a ajuns la 74 de ani și tot ca o adolescentă arată

În cazul ei, vârsta este doar un număr! Vera Wang, una dintre cele mai cunoscute creatoare de modă din lume, a împlinit 74 de ani și și-a surprins urmăritorii de pe Instagram cu câteva instantanee de la party.

Atunci când își spune vârsta, oamenii rămân muți de uimire! Vera Wang a împlinit 74 de ani, dar arată și se îmbracă precum o adolescentă. Nici la aniversarea de anul acesta n-a făcut excepție!

Vera a postat mai multe imagini de la petrecerea ei pe contul de Instagram, acolo unde are peste 870.000 de urmăritori.

Creatoarea de modă a purtat o ținută sumară, pe care accesorizat-o cu o pălărie neagră. Wera a ales o fustă de o palmă și o bustieră din paiete. Mândră, Vera și-a lipit pe braț și cifra 74 din strasuri argintii.

„74 n-a arătat niciodată mai bine!”, „Cum poate femeia asta să aibă 74 de ani? Arată uimitor!”, „Nu-mi vine să cred că are 74 de ani și arată atât de bine!”, „Pari arât de tânără”, „Arată ca o adolescentă!”, „Ești o inspirație!”, „De la un an la altul, pari tot mai tânără!”, „Este perfectă! Femeia asta nu îmbătrânește”, „Pari atât de tânără. Literalmente, ești vis!”, sunt doar câteva dintre mesajele postate de urmăritorii creatoarei de modă.

Vera Wang și-a început cariera în industria fashion în 1970

Vera Wang și-a început cariera în industria fashion în 1970, când a fost angajată pe post de editor de modă la revista Vogue SUA. În 1987 a părăsit redacția ca să lucreze pentru Ralph Lauren.

Doar doi ani a durat colaborarea cu celebrul designer, iar în 1989 a pus bazele propriului brand vestimentar, pentru crearea de rochii de mireasă.

De atunci, vedete internaționale precum Ariana Grande, Ivanka Trump, Alicia Keys, Mariah Carey, Victoria Beckham și Kim Kardashian i-au purtat rochiile.

În 2012, Vera Wang a fost premiată la CFDA Fashion Awards pentru întreaga carieră, după ce în 2005 a fost desemnată Designerul Anului în cadrul aceluiași eveniment.

Cum reușește Vera Wang să arate așa

Vera Wang face sport la sală, mănâncă de 3 ori pe zi, merge pe bicicletă și ridică greutăți, pentru a rămâne sănătoasă și activă. Totodată, obișnuiește ca în timpul zilei să nu răspundă la telefon.

Dar mai are 4 secrete, pe care le-a dezvăluit fanilor ei de pe rețelele sociale: „Muncă, somn, un cocktail cu vodcă și nu prea mult soare”.

Fotografii: Getty Images/ Instagram


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO Președintele Iranului, Ebrahim Raisi, a murit / „Niciun semn de viață” la locul accidentului, spune televiziunea de stat iraniană

5 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?