FCSB - CFR Cluj, cu casa închisă! Premieră în acest sezon: peste 40.000 de fani la un meci din Superliga

FCSB - CFR Cluj, cu casa închisă! Premieră în acest sezon: peste 40.000 de fani la un meci din Superliga

Egalul dintre C SU Craiova și Farul (1-1) i-a făcut pe suporterii FCSB să spere că echipa lor favorită poate obține un nou titlu, după 8 ani. Astfel că fanii roș-albaștrilor au luat cu asalt casele de bilete și internetul ca să vadă pe viu partida cu CFR Cluj.

Peste 40.000 de fani au urmărit meciul FCSB - Dunajska Streda. Foto Mediafax

FCSB - CFR Cluj are loc astăzi, de la ora 21.00. Dacă vor învinge, gazdele se pot apropia la un singur punct de Farul, urmând ca în etapa viitoare, penultima, să întâlnească liderul în meci direct. Până la ora 14:00, fanii FCSB au cumpărat toate biletele disponibile, aproximativ 42.000. Astfel, conducerea clubului a luat azi o decizia, datorită cererii mari, să deschidă și inelul 1 de la peluza oaspeților. De regulă, acesta este închis, pentru că la inelul 3 al peluzei stau fanii echipei oaspete.

Astfel, în total, vor fi puse la vânzare alte aproximativ 5.000 de tichete. Suporterii își pot cumpăra noile bilete începând cu ora 14:00, atât online, cât și la case, până la ora meciului.

Au mai deschis un inel al Arenei Naționale

Având în vedere interesul extraordinar al suporterilor pentru partida din această seară, am decis să punem în vânzare biletele de la Peluza 2, Inelul 1. Acestea pot fi achiziționate atât online, pe www.bilete-fcsb.ro, cât și la casele de bilete de la Arena Națională. Prețul unui tichet este de 30 Lei. Vă mulțumim și vă așteptăm alături de noi!”, au scris cei de la FCSB într-un comunicat.

Roș-albaștrii sunt în Top 3 meciuri din Superliga ca număr de spectatori în acest sezon: la derby-ul de acasă cu Rapid (3-1) au fost 31.233 de oameni în tribune, la întâlnirea din deplasare cu CSU Craiova (1-2) au fost 29.588, iar la partida cu Farul (2-1), au fost 27.772 de suporteri în tribune. Abia pe locul 4 se află întâlnirile CSU Craiova - FCU Craiova 0-2, cu 24.548 de spectatori și U Cluj - CFR Cluj 1-2, 24.500.

Totuși, recordul de asistență al FCSB a fost înregistrat la partida cu Dunajska Streda, în preliminariile Conference League, cu 40.457 de oameni în tribunele Arenei Naționale. Record care va cădea diseară, la meciul cu CFR Cluj.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 Citiți și voi cine s-a prezentat la prima recrutare de soldați organizată de MAPN în 2024

3 „Dacă voiai să câștigi nu era suficient doar să-ți petreci câteva ore cu un bărbat”

4 Expert despre porcăria comisă de E.ON: Este o înșelătorie, oamenii nu au ce să facă pentru că nu mai există concurență

5 VIDEO Priviți aceste imagini apocaliptice cu pădurea care oferea protecție militarilor ucraineni în fața dronelor rusești...