"Joe Biden va fi viitorul preşedinte al SUA", susţine şefa sa de campanie

"Joe Biden va fi viitorul preşedinte al SUA", susţine şefa sa de campanie

Directoarea de campanie a lui Joe Biden a declarat joi că este încrezătoare că acesta va câştiga alegerile din SUA şi a caracterizat acţiunile în instanţă înaintate de preşedintele Donald Trump drept "lipsite de fundament", relatează dpa şi AFP.

"Donald Trump continuă să insiste cu o strategie de agitare menită să prevină ca voturile oamenilor să fie numărate", a declarat Jen O'Malley Dillon.

"Cred că ziua va fi una foarte pozitivă pentru vicepreşedinte. Suntem absolut siguri că Joe Biden va fi viitorul preşedinte al SUA", a spus ea, anticipând victoria candidatului democrat într-un număr de state-cheie în care voturile sunt încă numărate.

Ea şi-a exprimat speranţa pentru un rezultat mai târziu în cursul zilei de joi, dar totodată a spus că procesul de vot ar putea dura mai mult. "Fiţi calmi", a îndemnat ea.

Statele Georgia şi Nevada ar putea încheia numărătoarea buletinelor joi, în timp ce în Arizona şi Pennsylvania acest proces ar putea să se prelungească până vineri sau chiar mai mult, notează France Presse.AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 CULISE „Veți muri toți, Și mă omorâți și pe mine” / Propoziția cu care președintele l-a eliminat pe Cîțu din sch…

2 Ultimele informații certe

3 ULTIMA ORĂ Cîțu a cedat! Generalul Nicolae Ciucă, propunerea PNL pentru funcția de premier!

4 Ăsta e șef pe la „Doi ș’un sfert”

5 Da, e fata lui Țiriac! / Voi realizați că miliardarul s-a dus cu Laurette la Mamaia?