Macron, criticat după ce a dat pe gât o sticlă cu bere în 17 secunde: „Masculinitatea toxică într-o singură imagine“ VIDEO

Macron, criticat după ce a dat pe gât o sticlă cu bere în 17 secunde: „Masculinitatea toxică într-o singură imagine“ VIDEO

Președintele francez Emmanuel Macron este protagonistul unui scandal izbucnit în Franța, după ce a fost filmat în timp ce bea bere cu jucătorii de rugby de la Toulouse, după ce aceștia au cucerit titlul în campionatul intern, în weekend, potrivit france24.com .

Pe posturile de televiziune franceze și pe rețelele de socializare a apărut o înregistrare video în care se vede cum președintele primește o sticlă de Corona în vestiarul echipei Toulouse, la finalul meciului de sâmbătă, de pe Stade de France din Paris, la care Macron a asistat din loja VIP.

După victoria cu 29-26 în fața celor de la La Rochelle, în finala Top 14 din Franța, președintele a fost îndemnat să o bea berea dintr-o dată.

Macron a golit sticla în 17 secunde, în aplauzele și uralele staff-ului tehnic și ale jucătorilor de la Toulouse.

Macron a băut bere alături de campionii la rugby. FOTO captură video Twitter

Adversarii politici au reacționat.

Masculinitatea toxică în conducerea politică, într-o singură imagine", a scris pe Twitter Sandrine Rousseau, deputat din partea Partidului Verzilor.

Jean-Rene Cazeneuve, deputat al partidului de guvernământ, i-a răspuns:

`Un președinte care împărtășește bucuria a 23 de jucători și participă la tradițiile lor. Asta e tot".

Pasionat de sport, președintele francez este cunoscut pentru vizitele sale în vestiare la echipele franceze, notează france24.com .

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 După America Express, copiii Andreei Esca fac din nou echipă la Antena 1. Alexia Eram: „M-am simțit foarte bine la filmări”

3 Voi vedeți ce se întâmplă în Polonia?

4 „Ar fi primul val al ofensivei”

5 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene