Medicii recomandă „decizia de încheiere a vieţii” pentru actorul Tom Sizemore: „Nicio speranţă''

Medicii recomandă „decizia de încheiere a vieţii” pentru actorul Tom Sizemore: „Nicio speranţă''

Familia actorului american Tom Sizemore „urmează să se decidă asupra chestiunilor legate de sfârşitul vieţii" artistului după ce acesta a suferit un anevrism cerebral pe 18 februarie, a anunţat managerul său, potrivit Agerpres , care citează BBC.

Tom Sizemore. FOTO Profimedia

Tom Sizemore , cunoscut pentru roluri interpretate în mai multe filme celebre, precum "Saving Private Ryan", "Black Hawk Down" şi "Natural Born Killers" are 61 de ani.

Anevrismul cerebral suferit luna aceasta este cea mai mare problemă dintre toate cu care s-a confruntat. Actorul a avut probleme din cauza drogurilor şi a petrecut o perioadă la închisoare pentru comiterea unor acte de violenţă conjugală.

„Astăzi, medicii i-au informat familia că nu mai există speranţe de recuperare şi au recomandat decizia de încheiere a vieţii. Familia sa urmează să se decidă asupra chestiunilor legate de sfârşitul vieţii şi un comunicat de presă va fi publicat miercuri", a anunţat luni seară managerul actorului, Charles Lago, pentru mass-media din Statele Unite.

Celebru după rolul din „Saving Private Ryan”

Tom Sizemore a devenit celebru în anii 1990 şi a jucat, alături de Tom Hanks, în filmul premiat cu Oscar „Saving Private Ryan" (1998), în care a interpretat rolul sergentului Horvath.

Din filmografia sa smai fac parte pelicule precum „Pearl Harbor", „Heat" şi „True Romance". A fost nominalizat la Globul de Aur pentru interpretarea unui mafiot în lungmetrajul TV „Witness Protection" (1999).

Dependent de heroină şi metamfetamine

Succesul a venit însă la pachet cu drogurile, iar starul american a vorbit în autobiografia sa despre dependenţa lui de heroină şi metamfetamine.

În 1997, a fost arestat sub suspiciunea de agresiune comisă asupra soţiei sale, actriţa şi jucătoarea de tenis Maeve Quinlan, de care a divorţat doi ani mai târziu.

În 2003, Tom Sizemore a fost condamnat la şase luni de închisoare după ce a bătut-o pe iubita lui de atunci, Heidi Fleiss - supranumită „Matroana Hollywoodului". Instanţa i-a ordonat cu acea ocazie să urmeze un curs complet într-o clinică de dezintoxicare şi un curs de management al furiei.

Starul american a avut recent o apariţie episodică în serialul „Cobra Kai" produs de Netflix şi un rol recurent în cel de-al treilea sezon al serialului cult „Twin Peaks", regizat în 2017 de David Lynch.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Trupele ucrainene au spart prima linie de apărare a rușilor, care se retrag prin propriile câmpuri minate

2 VIDEO Asta chiar trebuie văzută...

3 Mister total / Unde a „dispărut” USS Gerald R. Ford, cel mai mare portavion militar din lume?

4 Cum te afectează fizic și psihic lipsa sexului / Semne care îți arată că trebuie să faci sex mai des

5 Orașul subteran misterios în care pot locui 20.000 de oameni. Magnifica așezare, descoperită de un bărbat care își renova casa