Meghan Markle, declarații despre Kate Middleton înainte să îl cunoască pe Harry: „Fetele mici visează să fie prințese”

Meghan Markle, declarații despre Kate Middleton înainte să îl cunoască pe Harry: „Fetele mici visează să fie prințese”

Înainte de a face parte din familia regală britanică, Meghan Markle a scris pe un blog că își dorește să fie o femeie rebelă, și nu o prințesă, referindu-se la unul dintre cele mai mari evenimente regale, nunta din 2011 a Prințului William și Kate Middleton.

FOTO: Getty Images

Articolul respectiv părea să-și bată joc de ideea că societatea este foarte fascinată de nunta și familia regală britanică.

„Fetele mici visează să fie prințese. Eu, una, aș prefera să fiu „She-Ra”, prințesa-războinică. Pentru cei care nu sunt familiarizați cu referința desenelor animate din anii 1980, „She-Ra” este sora geamănă a lui „He-Man” și o rebelă regală cu sabie, cunoscută pentru puterea ei. Cu siguranță nu vorbim despre Cenușăreasa aici”, a scris Meghan Markle la acea vreme.

CONTINUĂ SĂ CITEȘTI PE CLICK.RO.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

3 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…